Počet našich fanoušků na venkovních zápasech je pro nás obrovská odměna, říká hráč 24.kola Lukáš Cigán

Jméno, přijmení, věk: Lukáš Cigán, 29 let

přezdívka: Cigi

Výška, váha: 189 cm, 101 kg

Zaměstnání: Konzultant informačních systému

Oblíbený fotbalový klub, fotbalista: žádný, fandím fotbalu nahoru - dolů

Oblíbené jídlo: všechny nezdravé

Předchozí působiště: vždy jen Hať

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na začátku rozhovoru Vám gratuluji k výhře v naší anketě hráče kola. V první otázce bych se rád zeptal, jak jste prožíval víkendové klání proti Dolní Lhotě, které jste moc šancí nedali?
Není to derby zápas, takže emocí na hřišti jsem očekával méně, ale i tak jsem se na zápas těšil, protože Dolní Lhota je zkušený tým, který hraje dlouho pohromadě. My jsme měli celkem pět hráčů ze základní sestavy mimo, takže výhra mě těší o to více.
Popište našim čtenářům, jak tento zápas vypadal?
Začali jsme aktivně a nedovolili jsme toho Lhotě příliš. Docela mě překvapilo, že jsme byli až tak výrazně lepší. Po první brance jsme se uklidnili a kontrolovali hru. Šancí na zvýšení skóre bylo dost a mohlo být rozhodnuto mnohem dříve než před koncem prvního poločasu. Naštěstí to tam klukům zepředu padlo a o půli už bylo po zápase. Věřím, že kdybychom udrželi koncentraci a zápal, tak vyhrajeme ještě vyšším rozdílem, ale zápas se pak již jen dohrával.
S jakými plány jdete do zbytku sezony?
Zbytečné ztráty se slabšími soupeři nás odkázaly na boj o třetí místo, tak to třeba vyjde. Ale my si v Hati fotbal hlavně užíváme, jak zápasy, tak i tréninky. Fanoušci jsou rádi, že se můžou přijít podívat na kluky z Hati a jejich počet na venkovních zápasech je pro nás skvělá odměna.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle do budoucna?
Já chci hlavně zůstat zdravý, protože zdravotní problémy mě trápí už skoro rok v kuse. Jinak chci, ať mě fotbal s klukama baví jako nyní.
Na závěr bych Vám chtěl poděkovat za rozhovor a chtěl bych se zeptat, jaký má náš web fotbalunas.cz ve Vašem týmu.
Občas se o něm někdo zmíní, ale nějakou vyšší pozornost či diskuzi o webu jsem nezaznamenal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.