ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo OP sk. o 1. - 8.místo, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Dominik Kroft z týmu Tří Seker. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V kolika letech jste začal s fotbalem a kdo vás k tomu přivedl?
"S fotbalem jsem začínal cca ve 4 letech. Chodíval jsem s tátou na hřiště v místě bydliště ve Třech Sekerách, který zde trénoval žáky. V 6-ti letech jsem měl hotovou první registračku v Sekerách a tím začala má fotbalová kariéra."
Uveďte za jaký oddíl jste prvně nastoupil a jaké máte zážitky z prvního zápasu, pokud si tedy na to vzpomenete?
"V 10-ti letech jsem přešel do Viktorie Mariánské Lázně, kde jsem prošel všemi mládežnickými mužstvy,od přípravky po dorost."
Jakou máte partu ve Třech Sekerách, co kluci, trenér?
"Parta v Sekerách je super,až na účast na tréninzích a venkovních zápasech. To mě mrzí, protože máme dobře rozjetou sezonu."
Jaký ostatní kluby, dle vašeho názoru, mají šanci na postup?
"Největší šanci na postup mají Hranice a to už jen z důvodu, že mají docela mladý tým."
Máte za postup něco slíbeného od trenéra ?
"Jestli máme za postup něco slíbeného, to nevím,ale určitě by nás čekala pořádná oslava."
Jakou nejvyšší soutěž by jste si chtěl zahrát a jaký si myslíte, že jste hráč, vaše vlastnosti?
"Tak už ve 20-ti letech jsem si vyzkoušel divizi ve jmenované Viktorce v Mariankách. Bylo to nejlepší období, kde jsem koncil v dorostu a šel jsem do chlapů do ,,A'' mužstva, kam jsem chodíval nastupovat i jako dorostenec. Vzhledem k pracovním povinnostem jsem byl nucen trošku fotbal omezit a tím pádem jsem se vrátil do Seker a to z důvodu, že s fotbalem skončit nechci. Tak už to dělám jen pro svou radost. Co se týče mých osobních fotbalových vlastností, tak to musí posoudit někdo jiný. A popisovat se z taktických důvodů nebudu. Každopádně se určitě mám ještě co učit a pilovat."
Koho máte za fotbalový vzor a jaký klub máte nejraději?
"Těch fotbalových vzorů je hodně, ale dva největší favoriti jsou Tomáš Rosický, kterého sleduji už od malička, když začínal v Dortmundu. Líbí se mi jeho styl hry. Druhým favoritem je Mesut Özil, u kterého obdivuji kopací techniku. Nejoblíbenějším týmem je Anglicky Arsenal."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.