Doufám, že se na třetí příčku ještě vyšplháme, říká hráč kola Jaroslav Příhoda!

Vyzpovídali jsme pro vás hráče kola Jaroslava Příhodu, který nám prozradil spoustu zajímavých informací, mimo jiné i to, že je velkým milovníkem sportovního sázení a na konci sezóny by se rád stal králem střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Anketu o hráče kola jsi vyhrál v této sezóně už podruhé, plánuješ stejně jako na hřišti završit hattrick?
Samozřejmě ocenění hráče kola vždy potěší, ale dvakrát za sezonu mi to bohatě stačí a příští vítězství už přenechám někomu dalšímu. (úsměv)
Právě hattrickem do sítě Bavorovic ses blýskl o uplynulém víkendu. Jaký to pro tebe byl zápas? Cítil jsi už před výkopem, že by se ti mohlo něco podobného podařit?
Před zápasem jsem se na nějaký gólík sice cítil, ale v průběhu zápasu, respektive do 25. minuty, jsem se nedostal moc do hry, tak jsem si říkal, že dneska to bude asi bída. Naštěstí jsem dal za chvilku z dorážky po střele Janečka první gól, chytnul jsem se, navíc soupeř druhý poločas odpadl, takže hattrick nebyl nakonec tak těžký.
S dvanácti góly zatím patříš ke špici střelecké tabulky. Sleduješ i tyto individuální statistiky a pomýšlíš na korunu krále střelců?
Tak to je jasný (úsměv), tabulku střelců samozřejmě sleduji, na první místo na Weinharda mi chybí dva golasy, tak doufám, že ho v tabulce střelců ještě předskočím.
V předešlém rozhovoru si nám prozradil, že tvůj hlavní cíl pro tuto sezónu je postup do krajského přeboru a co se týče osobního cíle, tak bys rád nastřílel přes dvacet branek. Postup do kraje už je asi hodně daleko a gólů máš prozatím dvanáct, takže nic nereálného. Jak to vidíš ty?
Ano, postup už se letos bohužel nepodaří, což je velká škoda. Na podzim jsme nezvládli některé domácí zápasy, navíc máme zraněné opory Havelce, Jiránka, Marhouna a Valentu, což je na hřišti taky znát. Co se týče mých střeleckých ambicí tak jsem trošku polevil a spokojil bych se, stejně jako minulý ročník, s 18-ti góly.
V zimní pauze a na startu jara ses potýkal s některými zraněními, která ti možná nedovolovala hrát a trénovat úplně na 100%, jak jsi na tom teď, už je všechno doléčeno?
Těsně před sezonou jsem si zranil kotník, který jsem naštěstí doléčil do prvního zápasu, ale ihned ve třetím jarním kole proti Ševětínu jsem si přivodil výron druhého kotníku, takže se mi smůla lepila na paty. Do toho ne úplně dobrá fyzická připravenost ze zimy, no nebylo to ideální (úsměv). Musím zaklepat, teď jsem 100% v pořádku a připraven do zápasů.
Snažíš se nějak dohnat tréninkové manko ze zimy nebo fyzičku nabíráš jen v rámci tréninků?
Jak už jsem zmínil, letošní zimní přípravu jsem podcenil, začal jsem trénovat koncem února a chvilku jsem se „hledal“. Trénuji poctivě třikrát v týdnu, občas si k tomu večer jdu zaběhat, takže nyní je vše, jak má být a fyzička se vrací.
Celkově Čtyrák trápí zranění a v průběhu sezóny už z tohoto důvodu vypadlo ze sestavy hned několik hráčů a někteří z nich jsou pro tým hodně klíčoví. Jak se s tím zatím tým vyrovnává a je to opravdu hodně znát?
Znát to je, máme bohužel zraněné čtyři hráče základní sestavy a každý z nich byl pro náš tým důležitý něčím jiným. Ale zranění k fotbalu prostě patří. My se s tím vyrovnat musíme, nicméně Havelcovo vyhrané obranné souboje a hra hlavou, stejně jako Marhounovo kopací technika nám chybí. Jedinou výhodou je, že díky tomu dostávají postupně šanci dorostenci a vedou si velmi dobře.
Je o tobě známo, že jsi opravdový znalec fotbalu, jak říká tvůj spoluhráč Pavel Janeček, jsi prý taková chodící fotbalová encyklopedie, například znáš jména takřka všech fotbalistů, kteří běhají po světových trávnících. Jak jsi k těmto vědomostem přišel?
Je tom můj koníček už od dětských let, rád sleduji všechny evropské ligy. A také rád sázím, takže je pro mě povinnost mít projeté všechny soupisky a znát jednotlivé hráče, samozřejmé včetně estonské a litevské ligy (smích).
Jako odborník na slovo vzatý prozraď našim čtenářům, jak tipuješ letošní finále Ligy mistrů?
Tady je to jednoduché - Real Madrid-Atletico - Madrid 2:1 po prodloužení. (74. a 109. Cristiano Ronaldo- 39. Griezmann).
O víkendu zajíždí Čtyrák na horkou půdu do Větřní, jak vidíš tento zápas?
Ve Větřní to bude těžký zápas, musíme uhlídat Weinharda (osobní strážce Venca Tlachač už se těší) a jejich standardní situace, kdy právě Ruda Weinhard vymýšlí často různé signály. Na druhou stranu proti Větřní máme prozatím výbornou bilanci- 3 zápasy: 3 výhry a skóre 10:2. Tuto sérii chceme prodloužit.
Který z týmů podle tebe obsadí na konci sezóny první místo? Dobrá Voda, Ševětín nebo se bude smát třetí tým v pořadí, kterým je Slavia?
Nejvíce věřím Dobré Vodě, která si už první místo v tabulce udrží. Ševětín má dobré mužstvo, s plnou řadou zkušených hráčů, ale myslím, že mu postupně bude docházet dech. A ohledně Slavie ČB -máme na ni ztrátu sedmi bodů, což se ještě dá zvrátit, navíc jim ukončil činnost Vondroušek, a proto doufám, že se na třetí příčku před Slavii ještě vyšplháme.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho další úspěchů, a to nejen ve fotbale!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.