ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016

Hráčem 19. kola III. třídy se stal Karel Hochman z Nemyčevse, který vstřelil dvě branky a přispěl výraznou měrou k remíze v Železnici B 3:3. Jeho tým nakonec prohrál i přes jeho dvě vstřelené branky po pokutových kopech. Ochotně nám odpověděl na všechny kladené otázky. Něco o Karlovi na úvod: pozice: stoper,střed zálohy, datum narození: 17.2.1991, výška a váha: 170cm,60kg, povolání: slévárenský dělník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Jak probíhá tvoje příprava během týdne?
Jelikož mám 3 směnný provoz, tak moje příprava je omezená různými presčasy, ale čas na trénink v týdnu si vždy najdu. Beru to jako samozřejmost si čas udělat a něco obětovat.
2. Kolik se Vás schází na tréninky :-)?
Na tréninky nás chodí průměrně 8 lidi, ale je to z důvodu směn, které má každý jinak, a proto je problém se sejít v plném počtu. 
3. Proběhla nějaká změna v kádru Nemyčevse v zimní přestávce?
Změny proběhly. Přišel nový trenér s novými věcmi, které přinesli oživení hry. Máme nové hráče z Liberce a Rožďalovic.
4. Jaký byl průběh zápasu v Železnici?
Začali jsme špatně. Nechali jsme si dát gól hned ze začátku zápasu, což vám určitě na psychice nepřidá. Naši kombinační a trpělivou hrou jsme dokázali soupeře zatlačit a vstřelit dvě branky do poločasu. Řekli jsme si v kabině, že se nesmí stát, abychom dostali opět rychlý gól, což jsme dokázali. Naopak jsme přidali další branku. Místo uklidnění hry a dohrání zápasu jsme udělali v obraně chyby, které soupeř potrestal a srovnal zápas, který jsme dokázali ještě na penalty prohrát.
5. Jakým způsobem jste se prosadil proti Železnici B?
První gól byl z penalty. To nebyla ani tak moje zásluha, jako spíš Jankyče, který ji pro mě udělal. Druhý gól jsem si naběhl za obranu soupeře a dostal přihrávku vzduchem. Všiml jsem si při dopadu balónu, že brankář je venku z brány tak sem to jen špičkou hodil přes něho. Opět je potřeba pochválit přihrávku ze zálohy. O to víc mě mrzelo, že takto obráceny zápas ze stavu 1:0 na 1:3 jsme nedokázali udržet.
6. Jaký z Vašich spoluhráčů by mohl hrát vyšší soutěž?
Já si myslím, že náš celý tým má kvality na to, aby se posunul do vyšší soutěže, než hrajeme teď. Jen je potřeba tomu jít naproti a nepodceňovat zápasy. Samo to nepřijde.
7. Koho by jste si přál do týmu Nemyčevse z ligového týmu, kdyby byla ta možnost?
Jelikož jsem Liberečák, tak ze současného ligového Liberce asi Davida Hovorku dozadu, Egona Vůcha na kraj zálohy, s ním jsem hrával a do útoku asi Bakoše. Gólový hráč dopředu. S tím se teď  trochu pereme vepředu. 
8. Kdo je podle Vás v současnosti nejlepší hráč světa ve fotbale?
Nejlepší hráč? To je hrozně těžké. Každý má své schopnosti. Messi je silný na balónu, Ronaldo rychlý s dobrou střelou, Lewandowski má nos na góly. Kombinace střely Ronalda a techniku Messiho nemáme.
9. Dal by jste dohromady ideální jedenáctku z hráčů světa v rozestavení 4-4-2?
Neuer – Alves, Kompany, Varane, Alaba-Costa, Pogba, Kroos, Bale-Ronaldo, Messi (asi by to moc neklapalo). Možná bych něco změnil. Takhle z hlavy mě napadla tato sestava. 
10. Sledoval jste zápas Bayern – Atlétiko Madrid a Real Madrid – Manchester City?
Ano, sledoval jsem oba zápasy. Atraktivní týmy jsem si nenechal ujít. Vice se mi ale líbil zápas Bayern - Atletico. To byl fotbal nahoru dolů se šancemi.
11. Myslíte, že si titul v české lize Plzeň zasloužila?
Poslední dobou se v české lize dějí hrozné věci. Špatně posouzené situace ovlivňují z velké části zápasy. Tento rok si ale myslím, že si spíše zasloužila titul Sparta za její působení v Evropské lize. Plzeň měla tým v plné sestavě bez zranění. Sparta právě kvůli pohárovým zápasům v evropské lize, tak i v naší lize přišla o hráče, na kterých stavěla a bylo to znát. Ke konci už i docházeli síly. Samozřejmě, že bych si přál, aby to opět někdy vyhrál Liberec.
12. Jak tipujete, že dopadne náš tým na hokejovém mistrovství světa?
Myslím si, že teď máme slabší výběr hráčů, kteří jedou na MS. Nejsme tým s hráči z NHL a nemáme tentokrát takovou kvalitu. Na druhou stranu můžeme hrát bez tlaku a velkých očekávání, což nám může pomoci a hráči mohou překvapit. Máme tam kvalitní hráče z různých zahraničních lig. Ale Canada, USA, Rusko si myslím, že jsou favorité.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.