Trénuji již osm let, v budoucnu převezmu Arsenal, říká v rozhovoru Šindelář

Přestože tradičně přinášíme rozhovor s hráčem kola v pátek, u Jana Šindeláře to bylo vzhledem k jeho lásce k rybaření a víkendovým, především fotbalovým povinnostem, zcela nemožné. V samotném rozhovoru prokázal Šindelář velký nadhled, při tom jeho vášeň pro fotbal je obrovská. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, i tobě gratuluji k vítězství v tradiční anketě o Hráče kola. K výhře tě svými hlasy dotlačili žáci, které trénuješ, odměnil si je?
Děkuji. No dal jsem jim slib, že je je zmíním tady v rozhovoru, takže děkuji klukům a slečně z Jankova a klukům ze Čtyráku! Dále bych taky měl poděkovat spoluhráčům a Boshákům, který mají "spousty" práce a i tak si našli skulinku mi poslat hlasy.
Jak ses vůbec k trénování dostal? Jaké máš v trenérské profesi cíle?
Tak moji bráchové začali hrát v 6 letech za Jankov a pan Stejskal mi to nabídl. Vzal jsem to a trénuji již 8 let. Cíle? Dotrénuji kluky, vystřídám Wengera v Arsenalu a pak uvidím.
Jsou to na střídačce o tolik větší nervy než na hřišti?
Jak kdy.... Na lavičce mi nehrozí červená karta za řeči na rozhodčího. (úsměv) Ne to byla samozřejmě sranda. Já to prožívám všude, takže je to asi stejný.
Pojďme k zápasu v Nové Vsi. Překvapivé body v boji o záchranu, souhlasíš?
Tak určitě! Jsme rádi že se to takhle povedlo, máme chuť a zase jsme se semkli, tak snad to bude už šlapat. Záchrana? My jdeme na postup!
Pamatuješ si, kdy naposledy jsi vstřelil dvě branky v jednom utkání?
Myslím, že v Hodějovicích, ale nejsem si jistý, dávám těch gólů tolik, že si to vše nepamatuji.
Do utkání si nastoupil jako kapitán? Zůstane ti páska po výhře nebo ji předáš zpět Rutovi?
To je na trenérovi, mně na tom nesejde. Výhoda je že můžu komunikovat s rozhodčím. A jak by řekl Jirka Luňák: "Ttto je moje páska!"
Udržíte pro klub Jankov/Dubné OP?
Jak sem řekl, jdeme na postup.
V zimě jsi byl na operaci s kolenem, omezuje tě nebo jsi v plné kondici?
No ani ne, hodně trénuji a ty kolena posiluji, zatím drží. Popřípadě si dám další operaci a vyrovnám tak počet operací spolihráče Holbu, který jich absolvoval již 6. (úsměv) Budou aspoň peníze na nové auto. (úsměv)
Nebyla to tvoje první operace kolena. Kde vždy bereš sílu vracet se na fotbalové trávníky?
Fotbal je můj život, je to droga a nejde prostě přestat. Hlavně si chci zahrát s bráchama! Tak snad to ještě vydržím.
Poslední otázka je jasná. Berou?
Čekal sem to. Jo daří se, vždycky je překecám (ryby, pozn. autora) a už sem dvakrát letos porazil kluky na našich miniturnajích. Tímto je zdravím vandráky. (úsměv)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.