Martin Lepšík: " Fandí nám i v Itálii. " :)

V našem hlasování o Hráče 14. kola vyhrál díky vašim hlasům záložník z prvního týmu tabulky ENDECO Zdejcina, MARTIN LEPŠÍK . Redakce našeho portálu ho vyzpovídala, co všechno nám na sebe prozradil najdete v rozhovoru zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k Tvému vítězství v hlasování o hráče kola. Můžeš se našim čtenářům nejprve představit a popsat Tvojí dosavadní fotbalovou kariéru?
Ahoj, děkuji. Jmenuji se Martin Lepšík, jsem z Berouna a je mi 30 let. Původem jsem hráčem Českého lva Berou, kde jsem přestal hrát ve svých 16ti letech. Od té doby jsem se jen flákal a na Zdejcinu mě přemluvili kamarádi v hospodě. Přestupní lístek jsem podepisoval cca ve 3hod ráno :))
Věděl jsi o své nominaci do sestavy kola? Pokud ano, hlasoval jsi pro sebe?
O nominaci jsem věděl, pro sebe jsem určitě nehlasoval.
Co na to, že jsi v našem hlasování vyhrál říkáš?
Je to velké potěšení, budu si muset z radosti dát velkýho panáka.
Přesuňme se k poslednímu zápasu, který jste sehráli doma s Chyňavou, Ty jsi vstřelil první branku utkání. Jak hodně to pro váš tým byl těžký zápas?
Zápas to byl velmi náročný, obě mužstva dělali hodně chyb a na konci jsme měli štěstí při standartní situaci, kterou proměnil Milan Chovančík a na mého prvního góla mi nahrál.
Ještě jedna otázka o tomto zápasu, výhru vám zajistil Milan Chovančík až v 89. minutě. Hrál soupeř tak dobře, nebo spíš nebyl váš den?
Soupeř hrál velice dobře, ale díky podpoře našich fanoušků, jsme dovedli Zdejcinu k výhře.
Teď máte týden pauzu kvůli rozlosování dalších kol, tak se nabízí otázka, co děláš rád o svém volném čase?
Ve svém volném čase jezdím na koni , rád čtu, sbírám známky a sportovně lítám s drakem :)) A teď vážně, ve svém volném čase se rád hrabu v autech a jsem se svojí přítelkyní.
Máš nějaký svůj fotbalový vzor?
Nemám.
Čeká vás několik posledních zápasů a pak, když vše vyjde, postup do III. třídy. Těšíte se?
Těšíme se moc, byl by to pro Zdejcinu obrovský úspěch po mnoha letech.
V minulém hlasování vyhrál 2x tvůj kolega z týmu Lukáš Helebrant a předtím Martin Šafránek, máte asi akční fanoušky, že? Jsou vidět a slyšet na všech vašich zápasech, je to pro vás silná motivace, když víte, že za vámi stojí tolik lidí co vám fandí?
Je to pocit, který se nedá popsat, fanoušci nám dodávají neuvěřitelnou energii. Fandí nám i v Itálii :) Na úspěchu Zdejciny mají velkou zásluhu.
Poslední otázka je ohledně našeho portálu. Znáte ho? Pokud ano, co na něj říkáte a jaký máte názor na jeho snahu zmedializovat nižší soutěže?
Portál znám, myslím si, že pro nižší soutěže je motivující, že se je snažíte zviditelnit a za to díky. S pozdravem všem LEČO :))

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.