Vladimír Nahálka - " Největším zájmem jsou pro mě děti a manželka "

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal tentokrát brankář Vladimír Nahálka z Rosic! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji, stal jsi se hráčem 16. kola, když jsi získal 54% všech hlasů. Co tomu říkáš? Sledoval jsi anketu?
Díky, opravdu jsem to nečekal :-). Asi musím mít nějaký fanklub, jinak to snad ani není možné. Je pravda, že když jsem na to druhý den koukal, tak už jsem tušil, že by to mohlo vyjít a samozřejmě jsem byl rád.
V zápase proti Ždánicím jsi udržel čisté konto a pomohl tak k výhře 4:0. Jaký to byl zápas z Tvého pohledu? Byl třeba nějaký moment, kdy už jsi viděl míč ve své síti?
Myslím, že jsme měli celý zápas ve svých rukách a i případný gól hostů by zápas nezměnil. Pár nebezpečných střel tam bylo, dvakrát jsem měl i štěstí, že jsem na ně dosáhl, ale povedlo se.
Kdo Tě někdy slyšel mluvit, tak hned poznal, že jsi původem z Moravy. Takže se sama nabízí otázka, kde jsi se vůbec vzal v Pardubicích?
To je spíš otázka na mou manželku. Každý má svou verzi. Já pochopitelně tu pravdivou :-D. Ne, teď vážně. Poznali jsme se s manželkou na Rock for People a tak nějak nám to spolu klaplo. Takže jsem se po půl roce odstěhoval do Pardubic.
Kde jsi tedy začínal s fotbalem a v jakých klubech jsi působil?
Začínal jsem na Moravě za žáky v Benešově a od 15 let jsem, vlastně mimo pár kratších hostování, hrál za Kořenec ( vesnice, ze které pocházím), který hrál celou dobu okresní přebor. Až vlastně do roku 2012, kdy jsem přestoupil do Lázní Bohdaneč a poté jsem pokračoval do Rosic. Jsem tu doma, takže nic lepšího jsem si ani nemohl přát.
V rezervě Rosic ses zabydlel, jak se ti hraje se spoluhráči a koho považuješ za největší oporu?
Nechci hlásit jednotlivce, celý tým šlape myslím dobře, i když jsme se po půlce podzimu trošku zasekli, po sérii vyhraných zápasů na nás padla deka a nebylo to ono. Snad se to zvedne.
Co tvoje další zájmy? Vím, že jsi velký fanda anglické hudební skupiny Kosheen, můžeš nám o tom něco povědět?
Největším zájmem jsou pro mě děti a manželka, to je největší štěstí, jaké mě mohlo potkat. Z těch sportovních je to pochopitelně fotbal a stolní tenis, který ještě hraji závodně. Když jsem byl mladší, tak těch zájmů má člověk víc a mě chytla elektronická hudba a Kosheen mně padl úplně do noty. Přesně moje krevní skupina.
V aktuální sezoně se Rosice nacházejí na 9.místě, jak to vidíš s konečným umístěním?
Doufám, že 6. místo bychom udělat mohli.
Ohledně sestupu se nejčastěji mluví o jednom z dvojice Ždánice - Ostřetín. Se Ždánicemi máš čerstvou zkušenost. Tak jak na Tebe působily? Myslíš, že si zachovají příslušnost v soutěži?
To je těžké. Bohužel na někoho to poslední místo vyjít musí. Nemůžu někoho hodnotit po jednom zápase, ale asi to bude jeden z nich.
Pojďme se podívat trochu dopředu. Jak vidíš svoji fotbalovou budoucnost? Jak dlouho plánuješ hrát?
Je mi 33 let, ale asi ještě chvilku spoluhráče štvát budu. Uvidíme, když bude zdraví sloužit, určitě se do brány postavím.
Jak se Ti líbí projekt fotbalunas.cz? Je něco, co bys zde uvítal?
Musím říct, že např. oproti Lidovkám je to perfektní oživení a hráči se aspoň něco dozví, třeba jak zápas probíhal. Uvítám hodnocení rozhodčích :-D. Dával bych jim známky.
Díky za rozhovor a na závěr ještě jedna tradiční tipovací. Co očekáváš od Eura ve Francii? Jak si povede naše reprezentace a kdo by mohl Euro vyhrát?
Další velká akce v tomto roce, snad všichni ve zdraví dohrají ( viz. minulé atentáty ) a samozřejmě budu fandit našim barvám. Doufám, že by naši mohli postoupit ze skupiny, i když to budou mít hodně složité. Na výhru bych netipoval, spíš mám jednoho černého koně a tím je Island.
Autor: L. N.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.