ROZHOVOR S HRÁČEM 17. KOLA - III. třídy sk. A okresu Vyškov 2015-2016 - Romanem Novotným

Zatím poslední odehrané kolo naší soutěže přineslo několik hodně překvapivých výsledků. Mužstva z čela tabulky nevyhrála a to se odrazilo i sestavě kola. Mužstvo Švábenic, které mělo do soutěže na podzim impozantní vstup, sice na hřišti Rychtářova také nevyhrálo, ale jeho trenér byl se ziskem bodu spokojený a do sestavy kola navrhl středního obránce svého mužstva Romana Novotného. Ten nakonec díky věrným švábenským fanouškům docela suveréně hlasování o hráče kola vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čtenáře bude určitě zajímat kde a kdy jsi začínal s fotbalem a kdo Tě k němu přivedl? Ve kterých klubech jsi hrál, kteří trenéři Tě vedli a jaké jsou Tvoje fotbalové cíle?
K fotbalu mě přivedl otec , který též hrával fotbal. Začínal jsem od malička ve Švábenicích v přípravce a potom v žácích . Dále jsem tři roky hrál za dorost v Pačlavicích a po skončení dorosteneckého věku jsem se vrátil do Švábenic. Prošel jsem rukama mnoha trenérů a pořád ještě procházím, všichni mi dali hodně ze svých zkušeností a vlastně mě posouvají stále dál a za to jim děkuji. Velmi rád vzpomínam na vítězství se švábenským "B" mužstvem ve IV. třídě, pod trénováním hrajících trenérů Ladě Grmely a Pepy Pýrka a dále na tři roky strávené v dorostech v Pačlavicích kde jsme dvakrát po sobě vyhráli okresní přebor dorostu. Tyto vzpomínky mi vždy vykouzlí ůsměv na rtech.
Co máš na fotbale nejraději, to znamená proč hraješ zrovna fotbal, na kterém postu se cítíš nejlépe a s kým si na hřišti nejvíc rozumíš?
Na fotbalu mám nejraději emoce, které jej provází a všechno co se kolem něho točí. Od malička hrávám v obraně , začínal sem jako levý bek , ale postupem času jsem byl posunut na stopera . Na hřišti si rozumím s celým mužstvem, přece jen spolu trénujeme a pár let už se známe , takže vím co od koho můžu očekávat.
Které sporty mimo fotbal Tě zajímají, které aktivně provozuješ a co bys rád zkusil?
Víceméně mám rád i další sporty třeba hokej ( který nehraju), rád si zahraju tenis, florbal, basketbal, rád sleduji i bojové sporty ( hlavně wrestling a MMA ), ale kdybych měl možnost si ho vyzkoušet , tak bych zřejmě moc neuspěl , díky své drobné postavičce ( smích ).
Jaký je tvůj mimofotbalový život, rodina, zaměstnání, mimosportovní zájmy a jaké máš plány do života?
Jako zaměstnání dělám skladníka ve fabrice, proto jsem sem vždy rád že po práci můžu vypnout s rodinou, nebo s kamarády, hodně mi ještě pomáhá běhání a kolo.
Těšíš se na blížící se ME ve Francii a na jaké utkání by jsi se chtěl podívat živě?
Na tento svátek fotbalu se samozřejmě těším. Docela rád bych viděl některé utkání našich fotbalistů i když jako úspěch beru již to, že jsme se tam dostali.
Kam by jsi se chtěl podívat, kam bys rád cestoval?
Zajímá mě bohatá historie asijských zemí jako je například Japonsko a Čína. A ještě bych se rád podíval do Ameriky.
Prozraď na sebe něco na co jsem se nedokázal zeptat, ať ze soukromého nebo fotbalového života.
Měl jsem ve fotbale dvouletou přestávku a jsem moc rád, že jsem se k němu mohl vrátit.
Co vzkážeš svým fanouškům a fanouškům švábenického mužstva mužstva?
Chtěl bych našim fanouškům připomenout jedno pravidlo, které platí nejen ve fotbale, ale i v životě: "K velkým vítězstvím patří i velké porážky." Proto bych je chtěl poprosit, aby nám zachovali svoji přízeň i době kdy se nám nedaří.
Díky za rozhovor a přeji hodně zdraví a úspěchů ve sportu i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.