ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - V budoucnu bych chtěl s Hradcem hrát vyšší soutěž pravil Norbert Lichý!

V tradičním pátečním rozhovoru jsme položili pár otázek hradeckému Norbertovi Lichému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Co na ní říkáte?
Dobrý den, děkuji. Z výhry v této anketě mám určitě radost, ale důležitější je že jsme s týmem konečně zabrali a naplno bodovali, protože jsme vítězství už potřebovali. Tímto bych chtěl poděkovat klukům za týmový výkon a taky všem, kteří mi posílali hlasy.
Jste už několikátým hráčem z Hradce, co tuto anketu vyhrál. Asi je náš portál u vás oblíbený. Sledujete ho Vy sám?
Ano máte pravdu Váš portál je u nás oblíbený a hlasování o hráče kola obzvlášť. Já se přiznám, že ho moc často nesleduji, ale když potřebuji zjistit, jak si vedou ostatní týmy, anebo když se hlasuje o hráče kola tak portál určitě sleduji. Myslím, že odvádíte skvělou práci.
Bude Vás výhra stát něco v kabině?
Určitě, kluci mi psali hned, když se dozvěděli, že pro mě můžou hlasovat. Takže to bude za nějakou lahvinku.
Jak jste viděl zápas v Kobeřicích?
Před zápasem jsme si v kabině řekli, že musíme zabrat a konečně vyhrát. Byli jsme vyhecovaní, do zápasu jsme vlítli a v prvních minutách jsme domácí zaskočili a převahu zúročili gólem. Poté jsme polevili a zápas se vyrovnal. Po druhém vstřeleném góle domácí přestali hrát a my jsme mohli přidat další branky, povedlo se nám vstřelit jen jednu další. Ale jak jsem už říkal potřebovali jsme vyhrát, abychom se zvedli a to se nám povedlo.
Vsítil jste druhou branku v zápase, která vnesla do vašich řad klid. Popište nám ji.
Branka padla z trestného kopu z dvaceti nebo pětadvaceti metrů. Chtěl jsem obstřelit zeď a zamířit k zadní tyči, to se mi povedlo, rána měla razanci, před brankou ještě sklouzla na mokrém terénu a spadlo to tam.
Vzpomenete si ještě na svou první vstřelenou branku?
Vzpomenu si na první branku za muže na Hradci, bylo to ve Stěbořicích. Střílel jsem na branku ze střední vzdálenosti, a trefil jsem prvního protihráče a od něj se míč vracel ke mně, a já jsem vystřelil z první a trefil horní roh z branky. Pak si ještě vzpomenu na první branku v Opavě. To bylo proti Výškovu, dal jsem gól hlavou a byl to za tím snad jediný gól, který jsem hlavou vstřelil.
V neděli vás čeká domácí zápas s Pustou Polomi. Co od něj očekáváte?
Od nás očekávám podobný výkon jako v minulém zápase. Myslím, že nás to vítězství a výkon nakopnou a očekávám vítězství.
Jaké ambice má Hradec?
Před sezónou byly ambice Hradce asi jinde, než tam kde jsme teď. Myslím, že všichni by jsme si přáli být v tabulce na vyšších postech. A v budoucnu možná bojovat o postup do vyšší soutěže. Na Hradci máme mladý tým s velkým potenciálem, plný dravých a šikovných kluků, kteří mají na to hrát vyšší soutěž.
Chcete si zahrát vyšší soutěž?
Já osobně bych určitě chtěl, ale vzhledem k tomu že studuji vysokou školu v Praze, a domů jezdím jenom na víkendy a na sport moc času nemám tak jsem spokojený, že si můžu zahrát na Hradci, se kterým se do vyšší soutěže doufám někdy podíváme.
Máte nějaký předzápasový rituál?
Nic konkrétního nemám.
V kolika jste začal hrát fotbal? Popište nám svou kariéru.
S fotbalem jsem začal asi někdy v sedmi letech na Hradci. Ve starších žácích jsem přestoupil do SFC Opava, kde jsem trénoval a hrál nějakou dobu. V dorostu jsem se vrátil zpátky na Hradec, poté co mě oslovil pan Rosťa Poláček s tím, že buduje nový tým. Některé kluky jsem znal buď ze začátků z Hradce anebo z Opavy, tak jsem se vrátil a od té doby jsem na Hradci.
Váš oblíbený fotbalista a tým?
Fandím Realu Madrid a Arsenalu. A mými vzory jsou Mesut Ozil, Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo.
Čemu se věnujete ve volném čase.
Vzhledem k tomu že studuji vysokou školu, která je pro mě náročná tak volný čas skoro nemám a když nějaký mám tak ho trávím se svou přítelkyní.
Blíží se Euro. Jak si myslíte, že dopadne náš reprezentační tým? A koho vidíte za favorita šampionátu?
Jak dopadne náš tým, si nedovedu tipovat. Máme poměrně složitou základní skupinu. Budu, fandit aby z ní postoupili. Za favority vidím určitě Němce, společně s nimi Španěly a domácí Francouze.
Díky za rozhovor.
Nashledanou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.