ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz ROMAN KRAJÍČEK! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste vnímal vítězství v anketě?
Nečekal jsem to a byl jsem velmi překvapen. Ani jsem nevěděl, že jsem byl nominován.
Pojďme se podívat na váš tým Tupadel, jak byste hodnotil podzimní část?
Na podzim se nám dařilo. Všechno tak nějak nastartovala výhra nad Kutnou Horou, kdy jsme v poločase prohrávali 0:2 a nakonec jsme 3:2 vyhráli. Začalo se nám dařit. Všechno si sedlo. Potom se i dál vyhrávalo a byla výborná parta. Navíc si myslím, že jsme hráli i poměrně hezký fotbal.
Co se tedy děje teď na jaře, kdy vaše výsledky nejsou tak dobré?
Byla hodně dlouhá pauza. Navíc nebyla dobrá docházka s tím se pojí špatná příprava a poměrně nekompletní tým. Navíc nám chybí Míra Potměšil v bráně a to je hrozně znát. Já sám hraju stopera a Míra umí perfektně řídit obranu. Po podzimu jsme měli nejlepší obranu a teď v prvních třech kolem jsme inkasovali už pětkrát. Na druhou stranu si myslím, že jsme nehráli úplně špatný fotbal. Třeba Vrdy přijely výborně připraveny. Celkově si teda myslím, že nehrajeme špatně a je znát, že jsme spolu už dlouho, ale Míra Potměšil nám určitě chybí.
V současné chvíli tabulku stále vedete, jak se díváte na případný postup?
Já už jsem si B třídu vyzkoušel a vím, jak to tam chodí. Kdyby se v týmu rozhodlo, hlasovalo se, že se postoupí, tak nebudu proti. Sám bych hlasoval pro postup. Zatím to však je pouze ve formě nějaké hecovačky třeba v hospodě. Nic není jasně dané.
Takže váš týmový a osobní cíl v současné chvíli?
Chceme a chci vyhrát Okresní přebor.
Zastavil bych se ještě nad vaší fotbalovou kariérou, kde jste začínal?
Úplně na začátku to byl Golčův Jeníkov. Do žáků jsem pak šel sem do Tupadel a následně hned do Čáslavi. Tam jsem působil až do staršího dorostu.
Jak dlouho jste už tedy v Tupadlech mezi dospělými?
V Tupadlech jsem teď už 7 let, ale pořád patřím mezi ty středně starší. Začínal jsem jako krajní obránce. Teď už společně s Dušanem Pipkem hrajeme stopery.
Poslední otázka bude směřovat ke zbytku soutěže, jaké vidíte pozitiva v následujících kolech a co od nich čekáte?
Teď nás čekají Zbraslavice. Navíc Kutná Hora s Uhlířskými Janovicemi hrají o tomhle víkendu spolu tak v případě naší výhry by jsme mohli zase náskok navýšit. Uvidíme, jak se nám zápas povede, ale pokud uhrajeme dobrý výsledek mohlo by nás to nakopnout. Určitě je výhodou, že těžké soupeře máme na jaře doma.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.