Petr Kittler, hráč 16. kola:"Divize byla časově náročná"

Z hlasování o hráče 16. kola OP vyšel jako vítěz Petr Kittler z Velkého Beranova. Náš web kapitána lídra okresního přeboru vyzpovídal a níže si můžete přečíst jeho odpovědi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem 16. kola, když jste získal 42 % hlasů. Kdo si myslíte, že Vám poslal nejvíce hlasů?
Nejvíc hlasů mi určitě poslali spoluhráči. Jejich touha po nějaké flašce dobrého moku je neukojitelná a žene je k neuvěřitelným hlasovacím výsledkům. I přes to jim patří díky.
Jak jste vnímal zápas proti Telči? Z podzimu jste jim měli co vracet.
K zápasu s Telčí jsme přistupovali, jako ke každému jinému týmu, s jasným cílem tří bodů. To se nám od začátku dařilo. Malým vroubkem se stalo trojnásobné střídání o poločase s následným zraněním Rosťi Kittlera. Velkou část druhého poločasu jsme museli dohrát v 10, ale i tak se nám podařilo dát tři branky.
S jakými cíli jdete do dalšího zápasu s Jamným, proti kterému se vám na jejich hřišti příliš nedaří?
Tým z Jamného je vždy nepříjemný. Ale s naší formou na derby pojedeme pro výhru.
Letos je Váš tým téměř bezkonkurenční, který tým vnímáte jako nejvážnějšího protivníka, který by ještě mohl mohl promluvit do bojů o postup?
Jako bezkonkurenční tým se budeme moci označit až podle výsledků na konci sezóny. Prozatím máme během sezóny dvě klopýtnutí (prohra, remíza). Největší protivníci jsou na horní polovině tabulky, kde bych vyzvedl výkony Ždírce a Puklic.
Pokud byste postoupili, myslíte, že Váš tým může být konkurenceschopný v I. B třídě?
Mezi týmy v okresu a I. B třídě nebude velký rozdíl. To nám dokazují výsledky týmů Kostelce a Černíče, které postoupily v předchozích sezónách a drží se uprostřed tabulky.
Je o Vás známo, že jste působil v divizní Staré Říši. Co Vás vedlo k návratu do Beranova? V čem vidíte největší rozdíl mezi divizí a okresním přeborem?
V návrat zpět do Beranova mě nasměrovala časová náročnost divizní soutěže. Otázka na rozdíly mezi skoro nejnižší a skoro nejvyšší fotbalovou ligou je trochu směšná. Časová a fyzická náročnost, rychlost a styl hry, zimní příprava a další aspekty.
7) Závěrečná otázka. Co říkáte na náš web fotbalunas.cz? Co byste zlepšil?
Web fotbalunas.cz je mezi naším fotbalovým kolektivem dobře znám a máme ho rádi. Jak jsem výše zmínil, trochu z našeho týmu dělá díky hlasovacím výhrám alkoholiky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.