Zdeněk Zasadil: Po každém gólu si vyčítám, že jsem mohl něco udělat jinak

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Prvotně bych ti chtěl poblahopřát. Co pro tebe znamená toto ocenění a jaké důsledky to bude mít v kabině, respektive v klubové pokladně?
Velmi si vážím tohoto ocenění. Jsem překvapen, že jsem hráčem kola zrovna já, dle mého názoru by si to zasloužil Pavel Kuta, který v zápase dal hattrick a tím nám zařídil tři body. V pokladně to bude mít finanční dohru, kterou rád uhradím.
Zápas na Probluzi byl vcelku divoký. Jaký byl podle tebe hlavní důvod tolika šancí?
Zápas v Probluzi byl divoký již v úvodu utkání, když domácí tvrdými osobními souboji a důrazem jasně daly najevo, jak se bude celé utkání odvíjet. Důvod, proč bylo tolik šancí na obou stranách, byl, že oba celky hrály útočný fotbal.
Popiš nám tvé pocity, když jste v závěru inkasovali a domácí v nastavení nastřelili tyčku?
V závěru jsme inkasovali z penalty, když Vašek Hladký vyrazil míč rukama, k čemu se však bez mrknutí oka přiznal, a po červené kartě odešel do kabin. V tu chvíli sem věděl, že to nebude nic snadného. Domácí se tlačily do útoku, měly několik vyložených šancí, ale v závěru trefily pouze tyč a proto pověstné štěstíčko hrálo v tomto zápase v náš prospěch.
Jak si ceníte vítězství?
Já osobně si vítězství velice cením, protože dohrávat zápas v 10 hráčích a složitém utkání nebylo nic jednoduchého a sem rád že jsme to zvládli.
V tabulce se nacházíte na šestém místě, jaké má tým a vedení ambice?
Chceme hrát klidný střed tabulky, i když bychom s klukama chtěli hrát co nejvýše. Tým na to máme a kvalitu také.
V tabulce inkasovaných gólů jste na 8. místě. Myslíš, že některé branky, které jsi inkasoval, byly zbytečné a mohl jsi jim zabránit?
Některé branky byly asi zbytečné, ale to někdy k fotbalu patří. Já si vždy vyčítám, když dostanu gól, že kdybych udělal něco jinak, tak by to třeba tím gólem neskončilo.
Jak jsi spokojen v Dobřenicích, jak po herní stránce, tak i klubové a zázemí?
Zatím jsem spokojen po herní stránce, ale vždy je co zlepšovat. Ještě nás neprověřil nikdo z horní části tabulky. Klubové zázemí v Dobřenicích je dobré, každý se snaží pro klub něco udělat a to je dobře. Vím, že nejde všechno najednou, ale ta snaha tam je ;).
Popiš nám prosím tvou kariéru.
Jako žáček jsem začínal v Roudnici, ve dvanácti sem odešel do Lhoty pod Libčany do starších žáků, kde jsem odehrál 2 sezóny. Potom mě pan Markvart draftoval na Nový Hradec, kde jsem zůstal do konce období starších žáků a i dále ve věku dorostu. Zažil sem tam spoustu skvělých fotbalových zážitků, podařilo se nám tehdy postoupit z 1.A třídy do Krajského přeboru. Poté jsem odešel do Vysoké nad Labem do kategorie mužů, kde jsem odchytal 2 sezóny a podařilo se nám tehdy vyhrát celou soutěž a postoupit ze 4. do 3. třídy. Dále jsem odešel do Malšovic (do 1.B třídy), kde jsem odehrál pouze jednu sezónu. Poté jsem zamířil do týmu Dohalic (opět 1.B třída), kde jsem odehrál dvě sezóny. Následoval návrat do mateřského klubu SK Roudnice, kde jsem odehrál poslední sezónu. Poslední a prozatím doposud setrvávající angažmá je právě v týmu Dobřenic.
Jaký byl tvůj největší úspěch za tvou kariéru?
Můj největší úspěch v mé kariéře je vítězně odchytaná 4 kola v poháru KFS (Pohár hejtmana) - ročník 2011/2012 za tým SK Roudnice, soupeřem nám tehdy byly týmy Probluze, Krátonoh, Vysoké n. L. a Libčan.
Koho tipuješ na vítěze soutěže a proč?
Mezi největšího favorita na vítězství považuji Stěžery, protože mají dobře poskládaný kádr a mají v týmu hodně talentovaných hráčů.
V příštím kole k vám zajíždí rezerva Slavia HK, jaký očekáváš zápas?
Podle mě to bude vyrovnané utkání s řadou pěkných fotbalových momentů, jako na podzim. Tímto bych rád pozval všechny fotbalové fanoušky na sobotní zápas odpoledne v Dobřenicích – přijďte nás podpořit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.