ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - S fotbalovou kariérou jsem začal až v letošním sezóně, pravil Libor Gelačák.

Bývalý hokejista Libor Gelačák nám zodpověděl na několi otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den. Co říkáte na svou výhru v hlasování o hráče kola?
Výhra o hlasování hráče kola mě strašně překvapila, ani jsem nevěděl, že něco takového vůbec existuje.
Sledujete náš portál?
Váš portál nesleduji, jsem asi ostuda, ale ani nevím, že něco takového existuje.
Bude Vás to stát něco v kabině?
No v kabině mě to určitě něco stát bude. Kluci jsou koumáci a něco si jistě vymyslí.
Jak hodnotíte první zápas S Kyjovicemi? Sice jste vyhráli 4:1, ale podle průběhu utkání to zase tak jednoznačná záležitost nebyla.
První zápas s Kyjovicemi, podle výsledku byl zcela jednoznačný, ale průběh zápasu tomu vůbec nenasvědčoval. První poločas byl zcela vyrovnaný a nebýt našeho náhodného prvního gólu, kdy se odražený míč dostal za brankovou čáru, možná by měl zápas jiný spád. Druhý poločas jsme byli o něco rychlejší a vytvořili více gólových šancí. Důležité bylo, že jsme dokázali proměnit naše gólové situace.
Vy sám jste vstřelil dvě branky a na jednu přihrál. Popište nám tyto situace.
Jak už jsem popisoval první gól, byl zcela náhodný. Napadal jsem protihráče v malém vápně a při odkopu jsem mu tam nastavil nohu, tudíž míč se odrazil přímo do brány. Po chybě obránce jsem vybojoval míč na středu hřiště, kde jsem se střetl s Matějem Krayzlem. Byla to rychlá akce, která byla zakončená Matějovým gólem do prázdné brány. Po menším zaváhání obrany soupeře, kdy se nebyli schopni domluvit, který z nich si vezme míč, jsem vběhl mezi ně, a využil situace k tomu, abych jim míč vzal a vstřelil branku na konečný výsledek 4:1.
V sobotu zajíždíte do Březové, která se netají, že by chtěl postoupit výš. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Ano, v sobotu zajíždíme do Březové. Máme velikou marodku a tak to bude zajímavý zápas. Já sám se zápasu bohužel nezúčastním, ale i tak budu držet klukům palce. Určitě to bude kvalitní a hlavně důležitý zápas o přední příčky.
Těškovice jsou zatím na druhém místě tabulky. Děláte si ambice na postup do vyšší soutěže?
V tabulce jsme druzí a určitě budeme dělat vše proto, aby, jsme skočili na první příčku. Ale před námi je ještě dlouhá a trnitá cesta. A sobotní výhra by nám hodně pomohla.
Vidíte jako výhodu, že své domácí zápasy hrajete na umělce?
Samozřejmě máme velikánskou výhodu, že domácí zápasy hrajeme na umělce. Pro nás hráče je to velký rozdíl hrát na umělé trávě nebo na přírodním trávníku.
Jaká byla zimní příprava?
Zimní přípravu měli kluci kvalitní, ale bohužel beze mě. Jelikož hraji futsal, má zimní příprava probíhala tam.
Popište nám svou kariéru?
Má fotbalová kariéra není žádná, tohle je má první sezóna jak ve velkém fotbale, tak i ve futsalu. Do svých 28 let jsem hrával hokej a tak mi nějaká ta fyzička zůstala. Ale víte, jak to chodí, s přibývajícím věkem je to s tou fyzičkou horší a horší a proto jsem se dal na dráhu trenéra malých fotbalistů.
Máte ambice hrát ve vyšší soutěži?
Vyšší ambice hrát fotbal…Tak nad tím jsem snad vůbec, ale vůbec nepřemýšlel. Ale doufám, že se našemu týmu podaří uhrát ještě nějaké body, a vyšší soutěž přijde sama . :-)
Jak trávíte svůj volný čas?
Jak už jsem zmínil výše, trénuji malé špunty ve fotbale, tréninky máme 3x týdně. Do toho zápasy, víkendové turnaje. Ale i tak si najdu čas na kolo, brusle, tenis, squash atd.
Blíží se Euro. Jak si myslíte, že dopadne naše reprezentace?
Jooooo EURO …. To je zapeklitá otázka…. Byl bych rád alespoň za postup ze skupiny…
Díky za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.