Richard Ganzwohl, hráč 15.kola: "Na postup by mělo stačit 58 bodů."

Hlasováním jste vy, čtenáři, zvolili za hráče 15. kola Richarda Ganzwohla z Velkého Beranova, který se nestal vítězem poprvé. V tomto kole obdržel 46 % hlasů a rozhovor s Richardem Ganzwohlem si můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste viděl zápas s Batelovem ze svého pohledu?
Zápas byl hned v úvodu obtížný, neboť se hrálo na těžkém terénu a domácí v něm měli v první půli více šancí skórovat, nás podržel brankář. Druhou půli jsme začali aktivně a dařilo se nám i přes dobrou obranu domácích dostávat balony za beky, což vedlo k vedoucímu gólu, který nás uklidnil a poté už jsme zápas jasně kontrolovali.
Mohl byste čtenářům přiblížit, jak padly vaše dvě branky?
První branku jsem vstřelil po tom, co domácí obránce místo, aby přihrávku na mě zablokoval, tak ji jen přibrzdil, já se k ní dostal a pak už jsem míč poslal na opačnou stranu, než šel gólman. Druhá padla po akci na pravém křídle, kdy jsem obdržel přihrávku zhruba na penaltu, míč jsem zastavil a opět střelou na jinou stranu než se pohnul brankář jsem zakončil.
Myslíte, že zlomovým okamžikem bylo vyloučení domácího hráče?
Podle mého asi ano, nevím, v jaké fyzické kondici se Batelov nachází, ale v 10 hráčích na tak velkém hřišti je to velký handicap. Myslím, že se to hlavně odrazilo na vysokém brankovém rozdílu.
Jak probíhá příprava na další utkání s Telčí, jaká je nálada v týmu?
Příprava je jako před každým zápasem, snažíme se dodržovat životosprávu a makáme na trénincích. Nálada je v našem táboře bojovná, máme Telči co vracet.
Kolik si myslíte, že bude nakonec potřeba bodů k postupu?
Samozřejmě chceme vyhrát každý zápas, ale i my a týmy pod námi mohou ztratit, takže odhaduji, že 58 bodů by mohlo na postup stačit.
Závěrečná otázka: Pokud by postup do vyšší soutěže přece jen vyšel, máte od vedení klubu slíbenou nějakou odměnu prémii?
O ničem zatím nevím, ale věřím, že pokud to vyjde, tak nás nějaké překvapení čeká.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.