"Budeme se chtít pohybovat na nejvyšších příčkách a pokusíme se bojovat o postup do A třídy", prozradil nám Václav Mencl - hráč kola

V úvodním kole jarní části Vás nejvíce zaujal výkon útočníka Žákavé Václava Mencla. V zápase se Strážovem (report zde) se dvakrát zapsal do listiny střelců a pomohl tak svému týmu k vítězství. Žákava díky jeho trefám okupuje velmi solidní pátou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal Váš zápas se Strážovem?
Začátek se nám příliš nepovedl, i když jsme hráli to, co jsme si před zápasem řekli. Do druhé půle nám trenér řekl, ať hrajeme více kombinačně po zemi a hra se zlepšila. V závěru se nám konečně podařilo vstřelit branky a zvítězili jsme.
Jaké máte vyhlídky do zápasu s Měčínem?
Určitě budeme chtít zvítězit, budeme se snažit často střílet, jen musíme zlepšit zakončení, které nás v předchozím zápase celkem trápilo. Cílem jsou ale jasné tři body.
Jak to vidíte s celkovým umístěním Žákavé?
Budeme se chtít pohybovat na nejvyšších příčkách a pokusíme se bojovat o postup do A třídy. To bude náš hlavní cíl.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
Začínal jsem v Žákavé, poté jsem chvíli hrál v Přešticích, kde jsem se ale zranil a musel jsem na operaci. Půl roku jsem byl bez fotbalu a teď na jaře jsem opět začal nastupovat za Žákavou, kde hraji v áčku i v dorostu.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Určitě mám, je jím Cristiano Ronaldo.
A svůj oblíbený tým máte?
Jsem fanouškem Realu Madrid.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.