ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - V Hradci jsem byl vždy ve vápně na správném místě, říká Jakub Skalík.

Tentokrát jsme vyzpovídali vávrovického kanonýra Jakuba Skalíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Kubo, Gratuluji Ti k výhře o hráče kola. Co na to říkáš?
Ahoj Tome, děkuji ti a děkuji také všem, kteří mi poslali hlas, moc mě to potěšilo, já osobně jsem ale hlasoval pro mého spoluhráče Jana Morische.
Bude Tě to stát něco v kabině?
Určitě, ve Vávrovicích se naučili pít Jacka Danielse což je asi to nejdražší pití, které znám, takže zkusím donést zelenou a bude. :-)
První zápas po dlouhé pauze je vždy sázka do nejistoty. Vy jste na Hradci zvítězili. Jak jsi ten zápas viděl?
Je to tak, věděli jsme, že Hradec má mladý a rychlý tým, který nám bude dělat problémy v rychlém přechodu do útoku, což se potvrdilo hned v první minutě. Postupem času jsme ale začali diktovat tempo hry a až na 20 minut druhého poločasu, kdy nás Hradec přehrával, jsme byli myslím o trošku lepším týmem.
Ty sám jsi vsítil hattrick. Popiš nám pro náš portál tyto branky.
Když to řeknu laicky tak jsem jen slízal smetánku , kterou mi připravili spoluhráči, a všechny tři góly byly z těch lehčích, kdy jsem byl vždy na správném místě ve vápně a poté už nebyl problém uklidit balón do sítě.
Vyšvihl jsi se do čela střelecké tabulky. Jaké ambice máš v této soutěži?
Moc hezky se na to dívá a jsem rád, že mi to letos padá, konkurence navrchu je velká. Takže kdyby se mi přece jen podařilo vyhrát tak to oslavím . :-)
Jaká byla zimní příprava?
Upřímně zimní přípravu jsem moc nestíhal kvůli svému podnikání, ale na soustředění a na pár trénincích jsem byl. Kluci mi před zápasem říkali , že jsou na mě zvědaví, když jsem v zimě nic nedělal, a podívej spadly mi tam tři góly. :-)
Máš nějaký před zápasový rituál?
Míval jsem. Chodil jsem na hřiště vždy poslední, ale od doby co jsem kapitán už to nejde.
Kde vidíš své fotbalové přednosti?
Snažím se těžit ze své výšky a váhy, takže vyhrávat osobní souboje a co nejlíp si pokrývat balón a nenechat se o něj odtlačit.
Máš ambice hrát ve vyšší soutěži?
Teď už ne, prošel jsem si toho dost od 1. B třídy po Divizi a ve Vávrovicích mi nic nechybí. Máme skvělou partu a celkově lidi okolo fotbalu to tam dělají s nadšením.
Se kterým fotbalistou by jsi si chtěl zahrát?
S jedním už hraji a to je Jan Morisch. Hrál jsem vyšší soutěže, ale s takovými hráči jako je on jsem se skoro nesetkal. A potom určitě s moji modlou Zlatanem Ibrahimovičem.
Čemu se věnuješ ve svém volném času?
Tak teď hlavně svému podnikání, ale často se snažím být i se svojí přítelkyní a kamarády a občas si zacvičím, nebo zajdu na brusle.
Mílovými kroky se blíží Euro 2016. Jak myslíš, že dopadne náš národní tým.
Máme těžkou skupinu, ale věřím v postup a pak už se může stát cokoliv. Samozřejmě bych jim přál zlato, ale obrovský úspěch by i bylo dostat se mezi nejlepší čtyři.
Díky za rozhovor, a ať se Ti daří.
Také děkuji a přeji stále více fanoušků vašich skvělých stránek, měj se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.