Podzimní hodnocení sezóny-TJ Vřesina

Na naše otázky odpověděl velmi ochotně vedoucí mužstva Miloš Chvěja. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
Negativně, protože jsme chtěli jít do role favorita. Dva kluci, kteří nám odešli před sezónou, tak se ukázalo, že jejich góly nám chyběli. Dále jsme se potýkali se sestavou. Rok od roku je to horší a horší. Hlavně mladí nemají zájem.
Zatím jste na desátém místě. Po loňské úspěšné sezóně asi moc spokojeni nejste?
Nejsme. 16 získaných bodů je žalostných a pasivní skóre 31:36 o tom radši nemluvit. Odehráli jsme některé zápasy, ze kterých mi rozum stál
Souhlasíte s tím, že odchod Fojtíka vám uškodil?
Mysleli jsme na začátku sezóny, že ne. Ale jeho branky nám bohužel chyběly. Klukům před sezónou jsme říkali, že jsou už dlouho pohromadě, a že by to bez něj mohlo klapat. Ale přístup některých hráčů v zápasech byl žalostný.
Celý podzim jste se pohybovali jako na houpačce. Čím si to vysvětlujete?
Je to asi v hlavách těch kluků, kdy se na silnější týmy dokážou vyhecovat. Viz například naše výhra nad Suchými Lazci. Bohužel i sestava nebyla ucelená díky zraněním a špatné docházce. Prakticky jsme neodehráli tři zápasy po sobě ve stejném složení.
Jaký si dáváte cíl pro jarní sezónu?
Chceme ustálit sestavu. Musíme přivést dva až tři nové kluky, ale bude to těžké. Když se nám kádr podaří doplnit, chceme jaro důstojně dohrát a postoupit výše tabulkou a kádr připravit pro příští sezónu.
Kdo patřil k pilířům mužstva?
Jednoznačně Petr Boček, náš nejlepší střelec. Je to poctivý hráč, který v zápase nic nevypustí. Je důrazný a nevyhýbá se žádnému souboji. Jde do všeho po hlavě.
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší a který jako nejhorší?
Jako nejlepší hodnotím zápasy se Suchými Lazci a Budišovem. Na opačném pólu jsou zápasy se Slavii Opava a doma s Hošticemi.
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
Začneme koncem ledna a budeme se scházet třikrát týdně. V úterý bude tělocvična, ve středu s Hatí napůl umělka a v sobotu buď domácí příprava na hřišti nebo přípravné utkání. Zatím máme domluvený jeden přípravný zápas.
Plánujete posílit mužstvo?
Posily sháníme, ale vše je zatím v jednání, takže nechci předbíhat.
Koho pasujete na největšího aspiranta na postup?
Určitě Litultovice, které vedou tabulku a celý podzim hrají výborně. Bez Lukáše Haase to však budou mít těžké.
Děkuji za rozhovor.

Autor: Tomáš Holata

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.