Podzimní hodnocení sezóny-TJ Spartak Budišov nad Budišovkou

Půlku sezóny s námi zhodnotil trenér Dušan Anděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
Je to takové rozpolcené. Začátek sezóny byl dobrý. Zlomový okamžik nastal po zápase s Litultovicemi. Kluci se na něj soustředili, protože Litultovice považovali za největšího aspiranta na postup. Kluci s Litultovicemi odehráli vyrovnanou partii a v hlavách se jim usadila myšlenka, že na to mají hrát vysoko. Následoval zápas s Chlebičovem, kde jsme odehráli nejhorší zápas, neboť jsme soupeře podcenili. V dalších zápasech jsme pak vše odehráli na sílu a vytratila se lehkost.
Jste zatím na třetím místě. Panuje spokojenost s umístěním?
Spokojenost je. Šli jsme do sezóny s tím, že si fotbal budeme užívat.
Start do sezóny byl povedený. Dokonce jste v jednu chvíli mohli přeskočit i vedoucí Litultovice. Ale vždy jste však zaváhali. Čím si to vysvětlujete?
Problém je v tom, že naše mužstvo je věkově nevyvážené. Je zde hodně mladých hráčů, kteří potřebují dozrát. Kromě tří starších je to hodně mlaďoučký tým. V rozhodujících chvílích pak chyběli ti starší, kteří by hru uklidnili.
Jaký si dáváte cíl pro jarní sezónu?
Chtěli bychom hrát především pro diváky. Dále umístit se na špici tabulky a pokud to půjde, tak se pokusit porvat se o postup.
Kdo patřil k pilířům vaší sestavy?
Je jich více. Jan Vondrouš, Jan Němeček, Lukáš Marek, Ivo Hasala, Tomáš Skácel, Pavel Pizur a Jan Kuric.
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší, a který jako nejhorší?
Nejhorší jednoznačně zápas v Chlebičově, kde jsme domácí podcenili. Takticky nejlépe zvládnutý bylo utkání v Malých Hošticích a nejfotbalovější s Kobeřicemi.
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
Pořád se scházíme, když v nově postavené hale hrajeme futsal. S přípravou pak začneme v půlce ledna, když se budeme scházet dva až třikrát týdně. Dále chceme sehrát aspoň dva přípravné zápasy. Soustředění nebudeme mít.
Koho pasujete za hlavního aspiranta na postup?
Tabulkově jsou na tom nejlépe Litultovice. Fotbalově jsou na tom však lépe jiné mančafty. Například Stěbořice nebo Suché Lazce. Podle mě je tabulka hodně vyrovnaná a každý se na jaře může soustředit na Litultovice a postoupit pak může úplně jiný tým.
Děkuji za rozhovor.

Autor: Tomáš Holata

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.