Podzimní hodnocení sezóny-FK NOVA Vávrovice

Na rozbor podzimu jsme se zeptali trenéra Martina Greipela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
Pozitivně. První sezónu po postupu jsme se zachránili. Ve druhé se už stabilizovala sestava a vyhýbala se nám zranění.
Jste zatím na pátém místě. Jste druhý rok po postupu a určitě panuje s tímto umístěním spokojenost?
Ano, i když jsme mohli mít na kontě více bodů.
Prakticky po celou sezónu jste, až na zápas s Malými Hošticemi, jste podávali konstantní výkonnost. Čím si tuto stabilní výkonnost vysvětlujete?
Protože sestava se celkem nemění. Kluci se sehráli. Nastupují do zápasů s velkým odhodláním, více si věří a kabina žije fotbalem.
Jaký si dáváte cíl pro jarní sezónu?
Pozlobit hlavní favority, snažit se být kolem pátého až šestého místa a konečně porazit Malé Hoštice, kde jsem dlouhou dobu působil.
Kdo patřil k pilířům vaší sestavy?
Určitě to byli naši dva střelci Jakub Skalík a Filip Mrusek. Výborný kus práce odvedli v záloze Jakub Morbitzer a Jan Morisch.
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší, a který jako nejhorší?
Jako nejhorší nevím, asi zápas s Malými Hošticemi. Jako nejlepší hodnotím zápas se Suchými Lazci, který se hrál nahoru dolů. Ve druhé půli sice byly Lazce lepší, ale my nakonec výhru udrželi a ubojovali, i přes neproměněnou penaltu.
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
Začínáme kolem 20. ledna. Určitě nás čeká nabírání fyzičky, což s sebou přinese nepříjemné běhání. Budeme trénovat jednou týdně v tělocvičně na ZŠ Edvarda Beneše a pak podle počasí jednou až dvakrát týdně. Dále nás čeká tří až čtyřdenní soustředění v Rýmařově. A nezbytnou součástí budou přátelská utkání. Víme už, že se utkáme s Dolními Životicemi, Oldřišovem, Chlebičovem a Služovicemi.
Plánujete posílit mužstvo?
Určitě bych chtěl mužstvo posílit, protože se nám zranil stoper Šenk. Takže jednáme o příchodu jednoho stopera. Dále by se měl uzdravit dorostenec Jakub Lichovník. Uvidíme však jak se to vše vyvine, ale rád bych přivítal v kádru dva až tři nové hráče.
Koho pasujete za hlavního aspiranta na postup?
Dobře rozjeté to mají Litultovice, ale podle mě jim to nevydrží. Navíc je tabulka velice vyrovnaná, takže těžko říci, kdo by tím hlavním favoritem mohl být.
Děkuji za rozhovor.

Autor: Tomáš Holata

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.