Hodnocení podzimní sezóny-TJ Suché Lazce

Na otázky naší redakce velmi ochotně zodpověděl trenér Martin Procházka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
Spokojenost je. Jsem rád, že jsem se jako trenér zabudoval v Suchých Lazcích, kde jsem dostal poprvé šanci trénovat jako hlavní trenér. Výsledkově i herně se dařilo. Děkuji hráčům a divákům za celou podzimní sezónu.
Zatím okupujete čtvrtou příčku. Před sezónou jste měli postupové ambice. Jak jste zatím s umístěním spokojeni?
Zavládla spokojenost, protože jako nováček figurujeme na místech, ze kterých můžeme atakovat první místo v tabulce.
Po docela nepovedeném startu do sezóny, jste se rozjeli. Konec však asi opět nebyl podle Vašich představ. Kde vidíte hlavní důvody?
Začátek hodně ovlivnilo derby s Pustou Polomi, které jsme remizovali. Pak jsme dostali pořádné garde v Litultovicích, které nás přejely 6:2. Po zápase jsem hráčům řekl, že jestli chtějí nadále takhle hrát, že pak v okresním přeboru neuspějí. Hráči si má slova vzali k srdci a herně se velmi zlepšili. Základem našeho úspěchu byl kolektiv a snaha na hřišti nechat úplně všechno. Ke konci sezóny nás bohužel potkala zranění, na což se však nechci vymlouvat. Navíc nás soupeři začali i jinak brát.
Jaký cíl si dáváte pro jarní sezónu?
Chtěli bychom atakovat postupové příčky. Výhodou by pro nás měl být fakt, že dvě třetiny zápasů na jaře odehrajeme na domácím pažitu, čehož bychom chtěli bezezbytku využít.
Kdo patřil k pilířům vaší sestavy.
Všem hráčům patří za podzimní část velký dík. Ve svých letech byli výborní Stanislav Stuchlík a Jaroslav Laub. Ofenzívu tvrdili kapitán Rostislav Švec a Ondřej Vlha. Dále bych chtěl zmínit Filipa Baldu a Michala Havelku.
Který zápas hodnotíte jako nejlepší, a který jako váš nejhorší?
Jako nejhorší hodnotím zápas ve Vávrovicích, kde jsme svou laxností propadli v první poločase a prohrávali 3:0. Ve druhé půli jsme se sice zlepšili a soupeře k ničemu nepustili, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Jako nejlepší hodnotím zápas se Stěbořicemi, které jsme přehráli po fotbalové stránce a nastartovali jsme zde svou podzimní sérii.
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
Chtěl bych, aby se kádr sešel na začátku února. Na první trénink přinesu váhu a všechny hráče převážím :). Prvních 14 dnů budeme běhat. Potom se však zaměříme hodně na práci s balónem. Chci aby příprava byla pestrá a zábavná. Budeme se scházet dvakrát týdně, kdy budeme trénovat ve Vřesině u Ostravy a v Těškovicích. Chystáme i přípravné zápasy. Soustředění nebude.
Plánujete posílit mužstvo?
Nějaké posily vyhlédnuté máme, ale chytřejší budeme až koncem ledna.
Koho pasujete za hlavního aspiranta na postup?
Nechejme se překvapit. Podle mě to, ale Litultovice nebudou. Rozhodne se mezi týmy na druhém až pátém místě.
Děkuji za rozhovor.

Autor: Tomáš Holata

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.