Podzimní hodnocení sezóny-TJ Sokol Stěbořice

Tentokrát jsme vyzpovídali trenéra aktuálně druhého týmu tabulky pana Milana Hanslíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
S našim podzimním vystoupením panuje velká spokojenost. Myslím si, že kdyby se nám nezranili dva hráči, tak bychom na tom byli ještě lépe. Začátek však byl z naší strany rozpačitý. Zkoušeli jsme nové věci a než si to sedlo, tak uběhla půlka sezóny. Pak už to začalo šlapat.
Jste zatím na druhém místě. Panuje spokojenost s umístěním?
Ano panuje, ale k úplné spokojenosti mi chybí dva body, které jsme ztratili v těsně prohraných zápasech s Vávrovicemi a Budišovem.
Přitom start do sezóny nebyl nejlepší. Kde myslíte, že se to zlomilo?
Zlomový moment nastal už v Bělé, kde jsme vyhráli. Pak jsme doma sice nestačili na Vávrovice, ale v obraně jsme už nehráli špatně a ve druhé půlce sezóny nám to začalo šlapat. Chtěl bych ale podotknout, že na začátku jsme hráli spíše s celky s horních pater tabulky a ve druhé půlce se spodkem tabulky. Tak uvidíme na jaře.
Jaký si dáváte cíl pro jarní sezónu?
Prvním cílem, který si dávám je, aby si kluci po konci sezóny řekli, že je to baví a chtějí dále pokračovat. Druhým cílem je, aby diváci i po prohraném zápase, odcházeli s pocitem, že jsme na hřišti odevzdali vše. A třetím cílem je porvat se o postup, a abychom na konci mohli slavit.
Kdo patřil k pilířům vaší sestavy?
Patřil k nim Tomáš Dietrich, který u nás hostuje ze Slavkova. Celý podzim bojoval, vše odedřel, přihrával na góly a sám se navíc sedmkrát zapsal mezi střelce. Dále bych vyzdvihl našeho nového gólmana Jakuba Loserta, který jako nový hráč zapadl do kabiny a odchytal výbornou půlku sezóny.
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší, a který jako nejhorší?
Nejhorší byl poslední zápas s Chlebičovem. Sice jsme ho vyhráli, ale výkon ve druhé půli byl katastrofální. Nejlepší byl zápas s vedoucími Litultovicemi, kdy jsme vedli po poločase 2:0 a výhru jsme dokázali obětavým výkonem vybojovat.
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
Plán už je hotový. Začínáme kolem 20. ledna. Budeme se scházet třikrát týdně. Pak pojedeme na krátké soustředění, kde budeme makat od čtvrtku až do neděle. Po něm budeme trénovat dvakrát týdně. Samozřejmě během přípravného období sehrajeme i přípravné zápasy.
Plánujete posílit mužstvo?
Budeme hlavně sázet na to co máme. Pevně věřím, že se uzdraví náš tahoun Tomáš Král, který měl problémy s křížovými vazy. Další posily však jsou otevřené.
Koho pasujete za hlavního aspiranta na postup?
Tipuji Litultovice a nás, že se o to porveme.
Děkuji za rozhovor.

Autor: Tomáš Holata

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.