ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Přinášíme rozhovor s hráčem kola Zdeňkem Řehákem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Rád bych ti poblahopřál k vítězství v anketě a zeptal bych se, co to pro tebe znamená?
Ahoj, děkuji. Pro mne je to pochvala za dobrý výkon na hřišti a zároveň příjemný pocit, když někdo ocení to co děláš.
2. Jaky byl zápas s Rybníkem z tvého pohledu? Dal si prý první pěkný gól?
Přišlo mi, že naše hřiště v Dobrouči je na Rybnické hráče velké. Měli to vzadu hodně otevřené, často jsme se dostávali do vyložených šancí. Proměnit všechny, tak byl poločas 5:0 pro nás a nebylo by se o čem bavit. Na mém prvním góle má velký podíl náš nový stoper Láďa Chudý, našel mě na hranici velkého vápna krásným pasem, snad to viděli i někteří z jeho svěřenců ústeckého A-týmu a něčemu se přiučili.
3. Vrátím se k tobě, kolik je ti let? Kde pracuješ?
Je mi 28 a pracuji v Praze ve firmě, která provádí specializovaná měření v rámci báňských a vodohospodářských staveb. Z toho vyplývá, že se do Dobrouče nedostanu každý víkend. Myslím, že za poslední dva roky jsem nebyl ani na jednom tréninku...
4. Popiš nám svoji fotbalovou kariéru od prvních začátků?
Začínal jsem v Dobrouči jako elév, v mladší žácích jsem odešel do Letohradu, pak následovala Česká Třebová, Ústí nad Orlicí a znovu Letohrad, odkud jsem odcházel jako dorostenec zpět do Dolní Dobrouče. To málo, co jsem se v okolních městech naučil, se snažím prodat doma před známými a kamarády.
5. Co děláš ve volných chvílích, myslím tím nějaké sporty nebo jinou zábavu?
Zkouším lézt a chodím na volejbal, rád se projedu na kole a občas si někam vyjdu. Po práci chodím na astronomický kurz při Štefánikově hvězdárně a sem tam si něco přečtu.
6. Jaké jsou vyhlídky Dolní Dobrouče pro jarní část sezóny, umístění po podzimu je slušné?
Ač nás není mnoho, máme silný kádr, jen máme problém se sejít. Když budou na jaře lidi, tak se nebojím o to, že si podzimní místo v tabulce udržíme. Pokud vypadne vícero hráčů z mužstva tak to bude horší. No, ale třebas se chytí Dobroučské legendy jako je Pavel Čejků st. s Jindrou Matějíčkem a bráchové Standa s Petrem Novákovi. Všechny jsme mohli už na podzim v rámci výpomoci mužstvu zahlédnout na hřišti a musím říct, že jim to opravdu šlo. Jejich "rady od piva, u některých od vína" tímto nabrali na vážnosti :).
7. Domácí prostředí je vašim velkým pomocníkem v honbě za body, jaký to má důvod?
Jak jsem již psal, kádr máme silný. No a většinou se nám povede sejít se právě doma. Samozřejmě, že k dobrým výkonům na hřišti nás ženou taky domácí fanoušci, za což ji patří velký dík.
8. Co by jsi vzkázal vašim fanouškům?
Že jsou super a ať chodí povzbuzovat i nadále. Za podzimní část jim chci za všechny v mužstvu poděkovat.
9. Prozraď nám nějakou perličku z kabiny, jestli můžeš?
Máme přísného trenéra, nevím jestli vyváznu bez postihu po vyzrazení předzápasových pikantností ve stylu. volná citace: "Nazdar dřeváci, doufám, že máte dnes formu. Chytrý jste jak rádia dost. Sami víte jak máte hrát, já vám vlastně nic říkat nemusím. Zkuste si to v klidu nahrát a nezapomeňte vyhrát."
10. Sleduješ náš web a co si o něm myslíš?
Občas na váš web zavítám, proto abych si přečetl o zápasech soupeřů. Myslím, že děláte dobrou a užitečnou věc hlavně pro nižší soutěže na úrovni okresů.
Děkuji ti za rozhovor a přeji hodně životních i sportovních úspěchů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.