"Z ocenění mám radost, beru to i jako odměnu pro kluky, protože jsme podali skvělý týmový výkon!", říká Patrik Fojtík z Bílovic.

Patrik Fojtík z Bílovic se stal vítězem ankety Hráč kola. Právě vaše hlasy rozhodly o jeho vítězství. Portálu fotbalunas.cz poskytl tento rozhovor.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Patriku, gratuluji vám k vítězství v anketě Hráč kola. O anketě zcela jistě víte. Co říkáte na ocenění.
Děkuji moc. Ano, o anketě jsem věděl. Portál sleduji již pár týdnu díky známým na Facebooku. Z ocenění mám radost, beru to i jako odměnu pro kluky, protože jsme podali skvělý týmový výkon! Ale díky za hlasy :-)
Minulé kolo jste vyhráli v Nezdenicích. Byly to důležité body.
To ano. Do utkání jsme šli jednoznačně s cílem hrát aktivně a zvítězit, což se nám povedlo. A za tři body jsme moc rádi.
Vy sám jste vstřelil dvě branky. Jak byste své dva zásahy popsal?
Tak první branku mi daroval jako na „zlatém podnose“ Vilda Raichel, který mi nahrál před brankáře při přečíslení dva na jednoho, kterého jsem s dávkou štěstí prostřelil. Druhý gól mi zase darovali Nezdeničtí, kdy se špatně domluvil stoper s brankářem a já opět sám tváří v tvář brankáři uspěl.
A teď o víkendu zajíždíte do Hluku. Tam se bude hrát o další velmi důležité body…
Tak určitě. Jsou za námi o 3 body a my budeme chtít opět zvítězit a zakončit podzim výhrou.
Prozradíte čtenářům něco o vaši fotbalové kariéře?
Začínal jsem na dvorku s tátou a od šesti let jsem byl v Synotu a posléze ve Slovácku. Tam jsem skončil v roce 2007 a od té doby jsem hráčem Nedachlebic.
Do portálu svým pohledem v anketě Expert tip zasáhl i spoluhráč Vilda Raichel. Přispěl něčím do kasy? Čím přispějete vy?
Upřímně to pro mě byla do této chvíle věc, kterou jsem nevěděl. Zřejmě ničím a to bude jistě platit i u mě, protože kluci to v kabině moc neřeší. Ovšem za tohle ocenění něco budu muset přinést :-)
Čemu se věnujete kromě fotbalu?
Zatím škole.
Co říkáte na myšlenku webového portálu fotbalunas.cz?
Myslím, že je to skvělý nápad. Větší informovanost fanoušků, ale hlavně pro hráče by to mohla být větší motivace, hlavně pro ty v těch nižších soutěžích :-)
Patriku, děkuji za rozhovor!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.