Pavel Fišer : Slovo trénink je bohužel pro mnoho hráčů v Ohnišově cizí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím kapitán Ohnišova Pavel Fišer, který svou proměněnou penaltou nasměřoval Ohnišov k vítězství nad Smiřicemi. Naše redakce hráče vyzpovídala a vy si celý rozhovor můžete přečíst zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Podařilo se ti již podobné ocenění někdy získat?
Děkuji, je to pro mě premiéra.
K triumfu ti pomohl domácí zápas proti Smiřicím. Jaké to bylo utkání?
Určitě to pro nás nebylo jednoduché. Tým byl bez jediného bodu, navíc ve středečním zápase s Opočnem jsme srovnali dvěma góly v závěru a nakonec ještě v 90´ přišli o penaltový rozstřel. Čtrnáct dní před tím jsme prohráli v Polici 3:2 po tom, co se na nás kopaly 2 penalty a ještě jsme hráli 50´ v 10 lidech. Zdálo se tedy, jako bychom už ani vyhrát neuměli, proto jsme už prostě museli vyhrát.
Svoji penaltou jsi otevřel skóre utkání. Byl jsi na ni určen před zápasem nebo to vyplynulo z průběhu zápasu?
Vyplynulo to tak nějak samo, nikdo si pro míč nešel, tak jsem to vzal na sebe.
Ještě nedávno si nastupoval v krajském přeboru za Dobrušku. Co tě vedlo ke změně dresu?
V Dobrušce jsem skončil z osobních důvodů a chtěl jsem v klidu dohrát podzim v Kosteleckém béčku. Když se ozval p. Karník, bral jsem to jako výzvu, protože Ohnišovu nikdo nevěří a spousta lidí nás už odsoudilo.
V loňské sezóně hrál Ohnišov 1.A třídu. Nyní se potácí na dně o třídu nižší soutěže. Překvapuje tě to a myslíš, že tento tým má na víc?
Určitě si myslím, že tým má na víc a zápasy v Polici, s Opočnem a teď se Smiřicemi jsou toho jasným důkazem.
Plánuješ v tomto celku setrvat i po zimní přestávce a pomoci týmu k záchraně v soutěži?
Jaro je ještě daleko a mě čeká v zimě spousta povinností, od kterých se budou odvíjet i fotbalové plány.
Na čem myslíš, že by mužstvo mělo nejvíce zapracovat, aby jaro bylo pro tento klub úspěšné?
Slovo trénink je bohužel pro mnoho hráčů v Ohnišově cizí a v tom vidím hlavní problém.
K poslednímu utkání zajíždíte na půdu s chutí hrající rezervy Dvora, která po rozpačitém začátku dokázala porazit i suverénní Náchod. Jaké čekáš utkání?
Jedná se o rezervu divizního mužstva, takže si myslím, že nás čeká velmi těžké utkání. My můžeme jen získat a už mnohokrát jsem se přesvědčil, že hrát se dá s každým.
Popiš divákům svoji hráčskou kariéru.
Jsem hráčem Č. Kostelce, kde mě učil hrát fotbal můj táta. Později jsem se přes Trutnov dostal do FC HK, kde jsem byl cca 4roky. Hrál jsem za Náchod, Olympii HK, Černilov a Jaroměř. Když jsem byl na škole v Brně, vyhráli jsme s FK SK Bosonohy 1.A třídu JmKFS a potom jsem se na rok podíval do KP na Vysočině v dresu FC Náměšť nad Oslavou. Po návratu domů jsem hrál v Dobrušce.
Jaké jsou tvé nejbližší fotbalové ambice?
Chci se fotbalem hlavně bavit, být v dobré partě lidí a pracovat na sobě. S tím jde samozřejmě ruku v ruce ambice vítězit.
Mimo fotbalu máš určitě i jiné sportovní aktivity.
Vzhledem k tomu, že běhám po hřišti i s píšťalkou, tak na jiné aktivity moc času nezbývá. Naštěstí jako studenti UNOBu máme 2krát týdně povinný tělocvik, takže se dostanu ke sportům jako florbal, volejbal, nohejbal, badminton, ale třeba i k lezení a atletice z čehož musíme mít zápočty.
Co říkáš na tento nový internetový portál?
Portál mě zaujal svou přehledností a také tím, že zde mohu sledovat soutěže i z druhého konce republiky. Věřím, že jeho sledovanost velmi rychle poroste.
Pavle děkuji za tvůj čas a přeji tobě i celému týmu hodně úspěchů.
Bylo mi potěšením a děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.