Ocenění je takové pěkné zpestření za dobrý výkon v Dobroníně, říká Martin Bezemek.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím 20ti letý pacovksý obránce - Martin Bezemek. Martin byl jedním ze základních stavebních kamenů pacovské výhry ve šlágru kola s Dobronínem, kdy se Pacovu se podařilo zvítězit 0:3. Martinovi se spolu s pacovskou obranou podařilo eliminovat dobronínského ostrostřelce Tomáše Sedláčka a i díky tomu se po 90 minutách mohl s celým týmem radovat ze 3 bodů. Díky této výhře se pacovští posunuli na 2. pozici. Redakce fotbalunas.cz Martina vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve nám o Vás něco řekněte.
Tak co bych vam o sobě rekl. Je mi 20 let, jsem z Pacova, chodím na VŠ do Prahy.
Příznivci fotbalového portálu www.fotbalunas.cz vás zvolili hráčem 12. kola, gratulujeme. Co tomu říkáte?
Co na to říkám.. Je to takovy hezky zpestřeni za výkon v Dobronínu. Jsem rad Diky.
Hráči Ledče se mi svěřili, že za ocenění Hráč kola mají v kabině nějaké pokuty. Jak jste na tom Vy?
No jistě, pokuty u nás taky fungují, ať si můžeme užít dokopnou po vydařeném podzimu. Kluci se už těší.
Nyní už se dostaneme k poslednímu zápasu, ve kterém jste ve šlágru kola porazili Dobronín a dostali jste se díky tomu na druhé pozici. Řekněte nám něco o tom zápase.
Zapas byl dost náročný. V prvních 25 min nás Dobronín do ničeho nepustil a spíš on sám byl dost nebezpečný. Vyhrával souboje ve středu hřiště. Prostě byl lepší. Na konci poločasu jsme dali z tresňáku velmi pohledný gól. V druhé půli se zbytečne vykartoval náš hráč. Takže to bylo v deseti lidech dost náročný, útočili jsme jen z brejků a ty nám vyšly. Potom se to srovnalo na 10 vs 10 a už to bylo lepší. V celým zápase jsme skoro k ničemu soupeře nepustili. Takže podal Pacov dobrý výkon. Jsme rádi za 3 body.
Letošní sezóna zatím Pacovu skvěle vychází a na konci podzimní části se nachází na 2. místě. Jste v týmu spokojení?
2. misto je určitě skvělý, ale mohli jsme uhrát kolikrát i lepši výsledky. Měli jsme ale i štěstí, takže druhé misto zasloužené si myslim
Co berete jako ten klíčový faktor, že se týmu daří?
klíčový faktor... Myslím, že dost fungujeme jako tým, na hřišti i mimo nej. Je pohoda v týmu a to je parádní.
Řeknete nám nějaké pikantnosti z kabiny? Srandičky nebo tak?
Tak srandičky určitě jsou. Nějaký výstřelky, hlášky proti sobě. Popichováni.. Jojo to tam všechno je :) a je to fajn. Furt je čemu se smát.
Koho po jedenácti kolech berete jako favorita soutěže?
Zatím nemam žádnýho favorita všichni maji nejaký výkyvy. Byl bych moc rád, kdyby se nám to povedlo dovést do úspěšného konce. Zatim máme dobre nakročeno.
Na chvíli se trošku oprostíme od fotbalu. Co děláte ve Vašem osobním životě?
Ve volném čase se určite nenudim. Furt někde jsem. Ať už s přítelkyní nebo s kamarádama. Koníčky? Teď budou o pauze hory a určite vymyslíme něco dalšího.
Řekněte nám něco o Vaší fotbalové kariéře.
Začal jsem v Pacově asi ve 4 letech. Tam jsem prošel mládež do žáků. V dorostu jsem hrál v Pelhřimově divizi. Ted uz hraju za Pacov za chlapy. Je tu skvělá parta. Takze bych neměnil.
Oblíbený klub a fotbalový vzor?
Tým - Juventus. Oblíbený hráč Sergio Ramos, takže nejlepší by bylo, kdyby ho Juventus co nejdříve koupil. :) A gólman? Určitě Tomáš Faltýnek :)
Máte nějaké fotbalové cíle, ať už svoje nebo s týmem?
Cíle mam s týmem - aby se nám dařilo a aby jsme vyhravali. Prostě abysme byli v pohodě jako teď.
Jaké typujete, že bude Vaše další utkání, kdy k Vám přijede tým Věžnic?
Dalši utkání bude určite dost náročné. Věznice jsou dost nepříjemný soupeř, ale na našem velkým hřišti je porážíme. Muj výsledek je 3:1, góly ( Ondřej Bártů, Martin Bezemek, Tomas Kabíček)
A poslední tradiční otázka. Znáte portál www.fotbalunas.cz, popřípadě jak se vám líbí jeho koncept? Je něco, co byste změnil nebo zrušil?
Ano znám, je to dobrý nápad, chyby jsem tam žádné nenašel . Přehledný, jednoduchý, hezký.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.