Kamil Eliáš:"Neproměněná penalta mě přijde draho!"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Kamil Eliáš Velkého Beranova. Jeho odpovědi si přečtěte níže v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kamile, v naší anketě jste získal 44% hlasů. Kdo pro Vás nejvíce hlasoval?
Většinu hlasů poslali borci z našeho týmu, určitě jsou nyní rádi, že mi zdablovali "trest" za neproměněnou penaltu, teď se budu muset v neděli po zápase něčím vytáhnout... Pár hlasů taky přítelkyně, ale musel jsem jí to pořád připomínat, zapomínala na to (smích).
Jak jste viděl Vy, ze svého pohledu, zápas v Bítovčicích?
Myslím, že 1. poločas byl jedním z nejkvalitnějších zápasů podzimu, co jsme odehráli, Bítovčice byly hodně nahecované a po rychlém vyrovnání to vypadalo na těžký zápas, naštěstí se nám povedly 2 rychlé akce ke konci 2 poločasu, což nás hodně uklidnilo a Bítánkám zkazilo chuť do zápasu. Začátek 2. poločasu zůstal za mým očekáváním, ale pak jsme se naštěstí zase chytli, zápas v pohodě kontrolovali a přidali i další pěkné góly.
Nechybělo mnoho a vsítil jste hattrick, ale neproměnil jste penaltu. Byl jste na ní určen nebo jste šel vyloženě po hattricku?
Kdyby byl ještě na hřišti Ričmund (Richard Ganzwohl - pozn.redakce), šel by ji určitě kopat on, ale už se flákal na střídačce (smích). Byl jsem určen až v době penalty pouze kvůli hattricku, penalty moc nemusím, ale je škoda, že to tam nepadlo.
Co říkáte na dosavadní herní projev Vašeho mužstva a na postavení v tabulce?
Dali jsme si před sezonou jasný cíl vyhrát okres a zkusit si konečně zahrát vyšší soutěž. Všechno ostatní než 1. místo by pro nás bylo zklamání. Jdeme zápas od zápasu a zatím si myslím naplňujeme naše očekávání a očekávání našeho okolí. Suprově si taky sedla kostra našeho týmu, máme výborné stopery a dopředu hrajeme taky slušně, padá nám tam dost gólů, ale zakončení je určitě věc, na které musíme pracovat ( hlavně já ) Snažíme se hrát pohledný kombinační fotbal s rychlými akcemi po krajích, což se nelibí pouze velkoberanovským starším fanouškům na jižní tribuně a pořád křičí: "Dělej, kopni to už dopředu.". Postavení v tabulce je výborné, za to jsme moc rádi, náskok už je také slibný, ale musíme makat dále zápas od zápasu a snažit se urvat co nejvíce bodů.
Jaká byla Vaše fotbalová kariéra? Hrál jste v jiném mužstvu než v Beranově?
Začínal jsem celkem pozdě, až někdy ve 14 letech v Beranově poslední sezonu za žáky. Pak jsem musel na rok do Kozlova na hostování do dorostu, protože v Beranově nebyl, ale byl jsem moc rád, že hned další rok začal dorost i v Beranově, kde mi vše vyhovuje více, od té doby hraji pouze za Velbern.
Máte oblíbený klub nebo hráče v ČR nebo v zahraničí?
Určitě mám, fandím Realu Madrid a oblíbený hráč je Cristiano Ronaldo, líbí se mi taky hra Bayernu a Arsenalu.
Máte jiné záliby než kopanou?
Mám rád všechny sporty, od tenisu přes hokej, gaučing až po volejbal, pak máme taky 2 hafany, jack russsely, neunavitelný psy, ty nás s přítelkyní stojí taky dost energie. Také přes léto hodně cestujeme.
Bude Vás výhra v naší anketě něco stát do klubové kasy?
No to bude, musím vymyslet něco pořádného, hráč kola + ta penalta, ale těm naším rejpalům to stejně stačit nebude (smích).
Děkuji Vám za rozhovor, dovolte mi ještě poslední otázku. Co říkáte na náš web fotbalunas.cz?
Je to zajímavé zpestření naší soutěže, jsou zde rychle výsledky a občas si čtu komentář k zajímavějším zápasům.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.