Těší mne už samotná nominace, říká hráč 11.kola Miloslav Aschenbrenner

Prvním brankářem, který se za dobu hlasování o hráče kola stal jeho vítězem, je po 11.kole krajského přeboru brankář Horního Jiřetína Miloslav Aschenbrenner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V sestavě 11.kola krajského přeboru jste mezi svými konkurenty obdržel největší počet hlasů. Věděl jste, že jste v nominaci?
Ano, věděl jsem to, poslal mi to kamarád. My se takhle navzájem sledujeme a hecujeme a někdy si děláme ze sebe srandu.
Má pro vás ocenění hráč kola nějakou váhu? Berete to jako odraz vaší kvalitní práce na postu brankáře v Horním Jiřetíně?
Těší mě už samotná nominace, pač to je nominace za samotný výkon. Ale hráč kola je už jen o tom, kdo si dá více lajků, neboť hlasují i lidé, kteří mě třeba neviděli a ze známosti mi dají hlas. Taky právě po sestavě 11.kola mi to v kabině kluci hlásili, že budou klikat jak blázni, jen abych měl rozhovor a hned abych zaplatil do kasy.
Jste v klubu spokojený? Jak hodnotíte momentální formu mužstva a odehráli jste většinu podzimním kol podle vašich představ?
V klubu jsem spokojený. Parta tu je nejlepší za celou dobu, co jsem v klubu. Forma je více než dobrá, takový podzim tu ještě nebyl a užíváme si to dostatečně. Ale jdeme zápas od zápasu s pokorou.
U kterého odehraného zápasu vás hodně mrzí ztráta plného počtu bodů?
Mrzí mě každá ztráta, ale popravdě mě osobně mrzí ztráta s Blšanama. V kabině je názor, že Střekov jsme měli porazit, což je pravda, ale ty Blšany mě mrzí více.
Zbývají odehrát čtyři kola a momentálně se Horní Jiřetín drží uprostřed tabulky. Je to přesně ten střed, který jste chtěli hrát nebo ambice byly vyšší?
Teď momentálně ztrácíme na prvního 5 bodů, sice v klubu a kabině se nebavíme o postupu do divize, ale chceme se prát o co nejlepší umístění v tabulce, můj osobní cíl je být do 3.místa. Takže teď jsme spokojení a užíváme si to.
Je to ještě hodně daleko, ale koho tipujete na postup z krajského přeboru?
Blšany a Štětí. Tam jsou peníze, ambice a kádr.
Povězte našim čtenářům i něco o sobě. Kdo vás přivedl k fotbalu a jakými kluby jste doposud prošel?
K fotbalu mě přivedl asi jako skoro každého můj otec. Jsem odchovanec Baníku Most, kde jsem si zachytal i 2.ligu, dále jsem působil v Arsenalu Česká Lípa ve 3.lize a ve Slavoji Žatec v divizi. A měsíc jsem hostoval v Otvicích.
Kdybyste se mohl vrátit do svých prvních fotbalových začátků, udělal byste něco jinak, třeba využil nějakou nabídku kterou jste měl a nevzal jí, apod.?
Těžko říci. Když se takhle bavíme ze srandy mezi klukama, tak každý říká, že kdyby mohl vrátit čas, tak by více makal, ale nic jiného mě nenapadá než tohle. Nějaké nabídky byly, ale nelituji žádné, kterou jsem nevzal.
Jaký je váš oblíbený český a zahraniční klub?
SK Slavia Praha a Arsenal Londýn FC
Měl jste nebo máte nějaký fotbalový vzor?
Gianluigi Buffon a Jaroslav Beláň
Co říkáte na nově vzniklý web Fobalunas.cz, jenž mapuje amatérské fotbalové soutěže a díky němuž se lidé dozví rovněž o klubech, o kterých se v médiích moc nepíše?
Podle mě je to super věc a fandím Vám.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.