ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V první otázce bych se rád zeptal kdo to vlastně Ondřej Bauer je? Mohu poprosit o krátké představení?
Je mi 31 let. Současným a zároveň jediným týmem, za který jsem kdy nastoupil, je Litavan Bohutín. Bydlím v Praze, ale víkendy trávím většinou v Bohutíně
Do sestavy kola jste se dostal díky brance do sítě Vrtule Láz v posledních minutách zápasu. Tento gól by těšil sám o sobě, ale když byl ještě proti Lázu, musí těšit dvojnásob. Vzpomenete si na něj ještě?
Gól vznikl, když jsem vystihl malou domů od domácího obránce. Lobem přes brankáře jsem však trefil jen břevno, z odraženého míče jsem se snažil trefit prostor před brankou, kde si míč srazil jeden z domácích hráčů do vlastní branky.
Jste druhým hráčem Litavanu, který se v anketě umístil na prvním místě. Kdo myslíte, že má největší zásluhu na vašem vítězství?
Kampaň na podporu v hlasování mi rozjel vítěz předchozího kola Lukáš Heřman. Velká podpora však byla i od rodiny.
Váš post je v obraně. Nezkoušel jste někdy nějakou ofenzivní roli?
Velkou část minulé sezóny jsem odehrál v záloze, kam jsem byl trenérem nominován i na tento zápas. Tuto sezónu mám defenzivnější úkoly a mým postem je obránce.
Jaká cena do kasy je v Bohutíně určena za sestavu a hráče kola?
Pevná cena určená není, ale při dokopný si na mě určitě kluci vzpomenou.
Máte ještě nějaké své osobní cíle do zbytku sezóny?
Osobní cíle jsou pro mě spíše týmové úspěchy. Cíl je udržet se ve třetí třídě. To že je naše současné postavení v horní polovině tabulky, je především zásluha trenéra. Dal dohromady tým z dorostenců až po padesátníky.
A poslední otázka tradiční. Sledujete náš portál fotbalunas.cz?
Ano sleduji. Tento web se stává populárním i mezi spoluhráči.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.