Závěrečnou strávíme na Maledivách, říká Michal Čermák, muž uplynulého kola.

V letošní sezóně válí nejen na hřišti, ale i v našich anketách. Již čtvrtý hráč Medlánek zvítězil v našem hlasování. Tentokráte se jim stal Michal Čermák, dvacetiletý, šťastně zadaný student. Jeho spoluhráči to ocení a pocítí na závěrečné, neboť kasička za vítězství v této anketě se plní a proslýchá se, že by tentokráte ukončenou podzimní části mohli, za vybrané peníze, mít na exotickém ostrově. Jak to v Medlánkách chodí a kdo je specialista na bago? To vše se dozvíte v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představte se nám .
Zdravím všechny fanoušky a fanynky fotbalu. Je mi 20 let a momentálně se věnuji škole. Delší dobu jsem šťastně zadaný. S přítelkyňí jsem neskutečně šťastný a ve všem nám to klape. Mezi mé koníčky patří sledování televize a chození ven s kamarády. Můj oblíbený tým je Real Madrid, tenhle rok jsem měl to štěstí ho - dvakrát vidět.
Nedá mi to a musím se zeptat, co je vypsáno v Medlánkách za vítězství v naší anketě?
V kabině každý týden sledujeme dění na Vašich stránkách a kdykoli se někdo z nás umístí v sestavě kola, všichni ho rádi podpoříme. A ano za umístění ve Vaší anketě nebo za celkové vítězství se přispívá do klubové kasičky. Zatím to tak vypadá , že rozlučku budeme mít na Maledivách :) .
Byl jste vždy fotbalově věrný Medlánkám nebo jste hrál v jiných klubech?
Do Medlánek mě přivedli v 6 letech moji rodiče. V Medlánkách jsem hrál do 13 let a poté jsem hrál 5 let za Spartu Brno, kde jsem získal obrovské množství zkušeností. Zhruba před 2 lety jsem se vrátil zpět do svého milovaného klubu , kde jsem obrovsky spokojený.
Kdo má největší zásluhu na tom, že hrajete fotbal?
Největší zásluhu na tom, že hraji fotbal mají moji rodiče, kteří mě pokaždé ve všem podporují a navštěvují moje zápasy.
Který post Vám vyhovuje nejlépe? Zvládl byste chytat?
Už od mladší přípravky jsem zvyklí hrát v útoku, kde se cítím nejlépe. Občas naskočím i do záložní řady, ale nejvíce my vyhovuje post útočníka. Jestli bych zvládl chytat? Nad touhle otázkou nemusím nějak dlouho přemýšlet, jelikož v týmu máme nejlepšího golmana, tak o chytání nemusím přemýšlet.
Který jiný sport byste zvolil, kdyby to nebyl fotbal?
Život bez fotbalu si nedokážu představit, ale ani ostatní sporty nejsou špatné mezi mé oblíbené patří například hokej a tenis.
Vyberte tři spoluhráče z Medlánek, které byste s sebou vzal na Mistrovství světa v bagu a řekněte proč?
Bago to je disciplína, která je u nás velmi oblíbená. Nominoval bych Martina Kvapila, jehož technické kousky by určitě pobavily všechny příznivce. Říká se, že nahrávka má být tvrdá a přesná, tímhle heslem se řídí Marek Viskot, který by byl 2 nominovaným. Dále bych vzal Petu Dobrovolného, jehož technika by vynikala nad ostatními.
Nyní poměrně často vítězíte, jaké jsou oslavy? Kdo je v nich nejaktivnější?
Ano, teď jsme na vítězné vlně, která doufám neskončí. Jaké jsou oslavy? Po vyhraném utkání si v kabině společně zařveme.
Jakou fotbalovou radu, na kterou nikdy nezapomenete, jste dostal? Od koho byla?
Fotbalových rad jsem dostal více, všech si hrozně moc vážím. Od koho byla? Od mého prvního trenéra ve Spartě Brno

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.