Tři lístky na sobotní utkání reprezentace putovaly do Lubné

V pátek odpoledne mi bylo nabídnuto ocenit tři aktéry III. třídy rakovnického okresu lístky, na sobotní kvalifikační utkání české reprezentace, proti Turecku. Protože to bylo dost na rychlo, a nechtěli jsme, aby ani jeden lístek přišel v niveč, zvolili jsme kombinaci lidí z jednoho týmu. A byl to tým Baníku Lubné.

 

 

 

 

 

Proč právě Baník Lubná?

Zdeněk Vopat, trenér - za dosavadní perfektní spolupráci

Adam Trejba, hráč - dvakrát za sebou vítězem ankety Hráč kola (3., 4. kolo)

Denis Vopat, hráč - opora lubenské záložní řady, několikrát byl v nominaci o hráče kola

 

Tím jsme neskončili, i Vy ostatní se můžete v budoucnu těšit například na vstupenky ligových zápasů.

Jak si Lubenští utkání na Letné užili, a jaké měl dojmy ze zápasu Zdeněk Vopat, se můžete dočíst zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste se cítil, když jsem Vám v pátek navečer volala, že bych Vám ráda nabídla lístek na kvalifikační zápas České republiky?
Bylo to velice milé překvapení, protože jsem měl celkem náročný týden, plný pracovních problémů a stresu a toto byl krásný lék na to všechno.
Jaký byl Váš tip výsledku před utkáním?
Můj tip byla remíza, 1:1.
Jaká byla atmosfére na letenském stadionu?
Odhaduji, že do 60. minuty, tedy do penalty, vynikající, fanoušci opravdu fandili, i když více slyšet byli fanoušci Turecka, kterých byla na stadionu dobrá třetina.
Kdo se Vám z českého týmu líbil, kdo naopak nesplnil Vaše očekávání?
Nelehká otázka hodnotit reprezentanty, to by měl dělat jejich trenér, maximálně vedení národního mužstva, ale dovolím si tvrdit, že si své chytil Vaclík, v obraně celkem spolehlivě Procházka a v záloze byl aktivní Dočkal, tedy asi tak do té penalty, potom již naše mužstvo na hřišti snad ani nebylo..
Jaká by byla Vaše ideální sestava v tomto zápase?
To je hodně složitá otázka, samozřejmě našemu nároďáku v tuto chvíli nejvíce chybí stratég uprostřed hřiště, tedy Rosický, což by měl plnit Darida, ale zatím neplní a chybí nám v útoku střelec, kterého nemusí být plné hřiště, ale bude na něj spolehnutí, že se minimálně do dvou, tří šancí za zápas dostane a dá jeden, dva góly, prostě typ jako byl Jan Koller, v minulosti před ním Skuhravý, Griga, Nehoda apod.
Čeho jste si všiml v taktice trenéra Vrby?
Netroufám si hodnotit taktiku trenéra národního týmu, ale asi každému z nás, aktuálně, u národního týmu chybí útočnější hra, trenér Vrba staví jednoho útočníka, samozřejmě v zajmu uhrát dobrý výsledek, ale v útoku jsme tím pádem bezzubí a kolik měl náš nároďák v tomto zápase šancí? Já nenapočítal snad ani jednu...
Děkuji za rozhovor.
Doufám, že v brzské době bude podobná příležitost, a opět někomu z Vás uděláme radost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.