Tomáš Mlýnek je odchovancem Topolné, hraje ale už MSFL a v dresu rezervy Viktorie se při svém premiérovém startu uvedl brankou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Poprvé naši anketu ovládl hráč otrokovické Viktorie Tomáš Mlýnek, který se trefil do sítě Lužkovic. V dresu rezervy Viktorie hrál letos však poprvé, protože jinak patří do třetiligového kádru. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Viktorie stát?
Děkuji. V kabině mně to bude stát určitě nějakou tu kačku a myslím si, že kluci nepohrdnout ani domácí pálenkou...
Tvůj výkon podle fotbalových expertů v Lužkovicích byl výborný, vstřelil jsi branku, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Vstřelil jsem branku, za to jsem velice rád. To se ode mne očekávalo. Jestli byl výkon výborný, to nevím, ale sem rád, že to takhle působilo. Svůj výkon ale také hodnotím kladně. Byl to zápas hlavně o soubojích, které jsem se snažil vyhrávat a myslím, že se mi to dařilo. Musím kluky pochválit, že jsme to nezabalili a bojovali až do poslední chvíle. Za to jim děkuji.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra?
Tak s fotbalem jsem začínal už jako malý kluk, kdy jsem si chodíval s taťkou kopat k nám na topolské hřiště. Moje kariéra odstartovala naplno až po příchodu na Viktorii, kdy jsem začal pravidelně hrávat, získával zkušenosti a mohl se posouvat nahoru.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Viktorie, jak A týmu tak i rezervy?
Spoluhráče si nemohu vynachválit. Jak v A-týmu tak B-týmu. V obou je skvělá parta. Mezi tahouny A-týmu bych zařadil T. Mazoucha, O. Šuranského a J.Balážika. B-tým je poskládán z mladých hráčů, takže tam je to založeno na poctivosti každého hráče.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Jelikož studuji a po škole jdu rovnou na trénink, tak moc dalších zájmů nemám. Ale o víkendu někdy zajdu s klukama posedět a zahrát třeba poker. Mým vzorem byl dříve útočník Ruud van Nistelrooy, ale teď je to záložník Dortmundu Marco Reus.
Jak hodnotíš dosavadní kola 1.B třídy, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Jelikož tohle byl můj první zápas, tak si netroufnu hodnotit ostatní týmy. A naše postavení neodpovídá kvalitě kluků, takže se určitě půjde tabulkou nahoru!!
O víkendu hrajete doma derby s Tlumačovem, to bude asi těžký protivník, ten je navíc druhý v tabulce?
Každé derby je nevyzpytatelné, Tlumačov bude určitě těžký soupeř. Jsme však za nimi jen o tři body. Škoda, že teď Tlumačov odjede s prázdnou a dovolí nám se na ně dotáhnout?!
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Portál se mi osobně velmi líbí, právě díky statistikám z jiných zápasů mám přehled o všem. Sám nevím, co bych měnil, odvádíte skvělou práci...
Dík za Tvé odpovědi a celé Viktorii přejeme hodně fotbalového zdaru!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku