ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Hráč 10. kola je hráč Dolní Dobrouče Jan Junek, přinášíme s ním rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Honzo, zeptám se kolik je ti let a jak dlouho se věnuješ fotbalu?
Ahoj, je mi 25 let a fotbalu se prakticky věnuji od minulé jarní sezóny, nikdy před tím sem ho závodně nehrál. Kluků moc nebylo a tak sem se nechal přemluvit abych začal hrát za Dobrouč. Bohužel jsem stihl jen jeden zápas a zranil jsem se (ne však na fotbale). Tuto sezónu už se mě podařilo nasbírat víc startů, ale zatím toho taky tolik nebylo, trošku se potýkám s nedostatkem času.
Co říkáš na to, že jsi byl zvolen hráčem kola?
Rozhodně to potěší. Už jen to, že se člověk dostane do jedenáctky kola je skvělý pocit. Výhra byla už jen třešnička na dortu a jsem za ni moc rád. I když v tom trošku vidím spiknutí kabiny, aby mohl proběhnout nějaký ten příspěvek do týmové kasy. :-)
Vrátím se k zápasu v Žíchlínku, pro vás dopadl dobře? Vzhledem k tomu, že z venku moc bodů nevozíte? Jak se ti v něm hrálo a co říkáš výkonu tvého mužstva?
Tak dobrému výkonu předcházela dobře zvolená taktika od trenéra. Stačilo se držet jeho pokynů a šlo to hned lépe. Osobně se mě hrálo dobře. Střídal jsem v poločase a rychlý gól mě dost povzbudil. Body sice z venku moc nevozíme, ale rozhodně nejedeme nikam prohrát a vždy si před zápasem říkáme, že se v téhle vyrovnané soutěži dá hrát s každým, takže se vyplatilo si věřit. I když přiznávám, že papírově jsme rozhodně nebyli favority.
Jste na 6. místě s kladným skóre, myslíš si že to může být ještě lepší?
Rozhodně klesat nechceme. Ale všichni v kabině hrajeme fotbal hlavně pro radost a když se hraje klidný střed tabulky a člověk se nestrachuje o sestup a nebo nenervuje o postup, je to větší pohoda. Samozřejmě nikdo nerad prohrává. Osobně si myslím, že máme na to nakouknout ještě o trošku víš, ale nechci spekulovat.
Co váš příští soupeř, budou tři body? Doma jak se zdá jste velmi silní?
Přijedou Kerhartice a kluky z jejich týmu vidím často na našich zápasech, což svědčí o tom, že zápas s námi neberou na lehkou váhu. Mám tam pár kamarádů a proto mě mrzí, že zápas s nimi prošvihnu, ale věřím svému týmu.
Vrátím se k tobě, studuješ nebo pracuješ a popř. kde?
Studuji v Brně na VUT. Do toho se živím jako trenér tenisu.
Máte skvělé fanoušky, co by jsi jim vzkázal?
Ať jsou pořád tak skvělí jako doposud. Když je neodradí ani zima a vydají se za námi na venkovní zápas, je to parádní podpora a pro náš klub skvělá vizitka.
Kolik dá váš nejlepší střelec branek? Ps: myslím Máru Šverclovýho. Neříkej mu to, byl by moc nafrněnej.
Osobně přeji každému aby gól dal. Jsme tým a když se vyhraje, je jedno kdo dá gól. Ale bylo by super, kdyby Mára vyhrál krále střelců, jak pro náš tým, tak pro týmovou kasu. :-D
Sleduješ naše webové stránky?
Sleduji, hlavně kvůli přehlednému zpracování všech soutěží, které mě zajímají.
Děkuji za rozhovor a přeji zdraví a hodně fotbalových úspěchů.
Také moc děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.