V základu si prý už nezahraju, směje se hráč 7. kola Marek Valach

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Opět gratulujeme k vítězství v anketě Hráč kola. Vlastně se opakuje situace z minula, přišel jste na hřiště, dal jste gól, čtenáři Vás znovu zvolili hráčem kola. Zkusil byste ještě jednou popsat, jak se vyvinula ta nynější gólová situace?
"Po dvou vstřelených brankách jsme nepřestávali útočit a z jednoho závaru v soupeřově šestnáctce se odrazil míč ke mně. Já ho jenom zpracoval a z první jsem střílel. Myslím, že tu střelu gólman ani neviděl, takže střela zapadla do dolního rohu a já jsem se jenom mohl radovat."
Díky hlasování čtenářů jste se stal v krátké době již podruhé hráčem kola. Co na to Vaši spoluhráči?
"Tak ti to nějak nekomentovali. Jenom mi řekli, že je to podruhé, co jsem přišel se střídačky na hřiště a dal gól, takže si v základu prý nezahraju."
Nemusíte přispět do klubové kasičky? U některých klubů se údajně praktikuje poplatek za „mediální hvězdu“…
"Zatím jsme to nějak neřešili a myslím, že tohle v mém případě nehrozí."
Sedmé kolo pěkně zamíchalo tabulkou, zejména na předních pozicích. Přesto, koho tipujete na vítěze podzimní části, případně aspiranta na postup?
"Souhlasím, nahoře je to vyrovnané. Podle mého názoru to bude někdo z horní trojice."
V této souvislosti, Kestřanům se zatím daří se střídavými úspěchy. Většinou vyhráváte doma. Kde byste odhadl, že se Kestřany umístí na konci podzimní části?
"To je pravda. Tak nejraději bych nás viděl asi někde v klidném středu tabulky."
Nyní zajíždíte do Vlachova Březí. To je docela nevyzpytatelný soupeř. Mohl byste zkusit odhadnout, jak dopadne Váš zápas?
"Ztrácíme na ně jeden bod, takže si myslím, že to bude vyrovnané utkání, ale může se stát cokoliv, co by ovlivnilo průběh zápasu. Můžu to být například já, který přijde ze střídačky a rozhodne utkání. :-D Ale pevně doufám, že vyhrajeme."
Díky moc za rozhovor a ať se Vám daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.