ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 11.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Anketu ovládl Ondřej Pospíšil z TJ Horní Libchavy. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké byly vaše fotbalové začátky?
Začínal jsem na Lokomotivě v České Lípě. Na začátku střední školy jsem zde ovšem musel skončit. Kamarádi mě přivedli do Libchavy, kde ten klub upadal a potřebovali nějaké nové hráče. Nebránil jsem se a šel jsem do toho.
Co říkáte na aktuální formu týmu?
Představovali jsme si to teda mnohem lepší. S tím jsme do toho šli, ale vzhledem k tomu, že jsme nově postavený mančaft, tak se asi nemůžeme divit. Čeká nás ještě spousta práce. Doufám, že se brzy sehrajeme a bude to lepší.
Plánujete kádr ještě doplnit o nějakou tu posilu?
Sháníme, sháníme. Někdo nám to třeba odřekl, někdo zase nečekaně přišel. Vyloženě novou posilu zřejmě neplánujeme.
Vaše ambice co se týmového a individuálního úspěchu týče?
Ambice vyloženě nemám. Hraji to prostě proto, že mi to přináší radost. Je pravda, že mě například chtějí zpět do Lokomotivy, ale nemám to v plánu. Mám zde kamarády a nikam se nechystám. Měli jsme z týmem ambici, že budeme postupovat výše. Přeci jen sem přišli mladíci a perspektiva tam je. Takže cíl máme jasný.
Jaký je váš fotbalový vzor a hodnota?
Cristiano Ronaldo! Líbí se mi jeho styl a technika. Je to hlavně o tom, že začal třeba jako obyčejný hráč Libchavy a dotáhl to až na samotný vrchol. Tím pádem je můj nejoblíbenější klub Real Madrid, to je jasné.
Co říkáte na působení všech našich týmů v Evropské lize? Takový Slovan Liberec dokázal zvítězit na Marseille...
Co k tomu říci. Slovan je prostě dobrý tým. Jinak ostatním včetně Slovanu věřím a fandím. Myslím si, že na to mají. Jinak si ale netroufám odhadnout, jak to celé skončí. Každopádně by bylo super, kdyby se kluby dostaly co nejvýše. To je jasné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.