ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal Martin Vázler, hráč Rotavy. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, v kolika letech jste s fotbalem začínal a kde to bylo?
S fotbalem jsem začínal s kamarády na plácku před panelákem ještě v předškolním věku, když mi však byla "sídlištní liga" malá a cítil jsem, že musím svou kariéru posunout dál, odhodlal jsem se k přihlášení do rotavské přípravky, to mi bylo asi 7 let. Prostě jsem přišel na trénink a zeptal se, jestli můžu hrát.
Jak se vyvíjela Vaše fotbalová kariéra?
Ve 14 letech jsem dostal nabídku z Baníku Sokolov, kde jsem se první půlrok rozkoukával, protože rozdíl v herní úrovni i přístupu k přípravě byl značný. Po čase jsem se ale dokázal prosadit a další 3 sezony jsem byl stabilním hráčem týmu starších žáků, respektive mladšího dorostu. V 17 jsem se rozhodnul upřednostnit studium, vrátil jsem se do mateřského klubu a letos hraji sedmou sezonu za rotavské áčko.
Jste spokojený v týmu Rotavy?
Jsem maximálně spokojený, protože máme v týmu perfektní partu a rozumíme si jak na hřišti, tak mimo něj.
Jaký je cíl pro Rotavu v letošní sezoně?
Troufám si říct, že letos máme ty nejvyšší možné cíle. Já osobně nic jiného než titul neberu. Rotava nikdy nehrála krajský přebor, proto by byl postup historickým úspěchem.
Jste zatím první...je to spíše překvapení anebo si to výkony týmu zaslouží?
Vzhledem k tomu, že máme na svém kontě zatím 7 vítězství a 1 porážku, je naše vedení určitě zasloužené. Ve všech utkáních, která jsme vyhráli, jsme byli lepším týmem, musím ale uznat, že v Aši jsme prohráli zaslouženě a doufám, že jim na jaře porážku oplatíme.
Pojďme k zápasu. Jak jste spokojený s výkonem svého týmu v posledním utkání?
Zápas proti Trstěnicím vyšel našemu týmu výborně, dokázali jsme se brzy dostat do vedení a po zbytek času jsme v utkání dominovali.
Bylo těžké uhlídat Václava Bezdička? Letos dal už deset gólů...
Bezdička je bezpochyby mimořádně talentovaný hráč, na kterého si musí dát každý soupeř pozor. My jsme se na něj ale dokázali připravit a snažili jsme se mu důraznou hrou zápas znepříjemnit, což se nám podařilo.
Jak jste spokojen se svým výkonem v zápase s Trstěnicí?
Když funguje součinnost týmu, rostou i výkony individuální. Se svým výkonem jsem celkem spokojen, ale vždycky je co zlepšovat.
Jak jste se dozvěděl o tom, že jste vyhrál hlasování o hráče kola?
O vítězství jsem se dozvěděl až prostřednictvím sms zprávy, kterou jste mi poslal.
Některé týmy mají v šatně kasu a hráč kola přispívá určitou částkou. Máte to také tak? Případně kolik platíte za hráče kola?
V našem týmu je platební morálka tak bídná, že je problém vybrat alespoň příspěvky, takže podobný zvyk nemáme a zrovna v tuto chvíli mi to nevadí :D
Co byste zlepšil na fotbalovém serveru fotbalunas.cz?
Zavedl bych nějaké hodnotné ceny pro hráče kola :D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.