Dva hattricky sestřelily Vracov. Kuba Neumann byl ten, který zaznamenal jeden z nich

Uhřice rozdrtily Vracov 7:0 a dva hráči zaznamenali hattrick. Jakub Neumann byl jedním z nich a svými třemi trefami si vysloužil vítězství v této anketě. Pojďme se podívat, jak Kuba odpovídal na otázky portálu fotbalunas.cz.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratuluji ti k vítězství v anketě Hráč kola. Co na toto vítězství říkáš?
Děkuji. Bylo to důležité vítězství, vzhledem k minulé stejně vysoké výhře v Moravanech jsme chtěli potvrdit doma 3 body, což se nám naštěstí bez problémů podařilo.
V posledních dvou utkáních máte unikátní skóre 14:0. Co se stalo, že takhle vládnete na hřišti?
V obou zápasech nám pomohli rychle vstřelené branky a to se pak hraje mnohem lépe. Celý tým makal na 100%, dařila se nám kombinace, vytvářeli jsme si hodně gólových příležitostí a většinu z nich jsme dokázali proměnit, což občas u nás bývá problém, především pak u mě :-D
Ty sám jsi vstřelil hattrick. Respektive padly hattricky dva. Jak bys popsal tyto dvě situace?
Jak už jsem psal, vytvořili jsme si mnoho gólových příležitostí a ve většině z nich jsem byl já s Lukášem. Takže šlo jen o to, kolik a jestli vůbec se nám je podaří proměnit. Kluci na nás v útoku spoléhají, proto jsem velmi rád, že jsme se oba dokázali prosadit hned třikrát a doufám, že v tom alespoň částečně budeme pokračovat dál.
Jaké jsou cíle Uhřic v letošní sezóně?
Především nechceme mít žádné starosti s bojem o záchranu, což se nám zatím daří. Budeme se určitě dál snažit hrát fotbal, který momentálně předvádíme a pokud se nám to bude dařit, nepochybuji, že budeme bojovat o nejvyšší příčky.
Co bys řekl o sobě a o tvé fotbalové kariéře?
Moje fotbalová kariéra začala v Modřicích, zhruba v pěti letech. Poté, asi v osmi letech, jsem byl za Lužánkami na výběrové zkoušce do Zbrojovky, kde jsem uspěl a prošel jsem jí od přípravky až po nejstarší dorost. Mezitím jsem nakoukl do reprezentace do 16-ti let, bohužel v té době sem začal mít velký problémy se zdravím. Od 16-ti do 19-ti jsem si pořádně nekopl do balonu, pořád jsem měl nějaký zranění, to vedlo k hostování ve Spartě Brno, kde jsem také skoro nic neodehrál a v posledním zápase, kdy jsem mohl nastoupit za dorost jsem si zlomil kotník. Fotbal mě kvůli vleklým potížím přestával bavit, uvažoval jsem, že skončím a pak se mi ozvali z Uhřic, jestli to tam nechci zkusit. Po delších úvahách jsem souhlasil a za toto rozhodnutí jsem velmi rád. Momentálně tam jsem třetí sezonu, zranění se mi vyhýbá, máme skvělý kolektiv a fotbal mě baví jako nikdy předtím.
Máš nějaké cíle nebo ambice ve fotbale? Je tvým cílem vyšší soutěž?
Abych pravdu řekl, ambice jsem měl pár let zpátky ty nejvyšší, teď už nemám žádné. Chtěl bych vyhrát s Uhřicemi naší soutěž a třeba se to někdy povede. Kdyby někdy přišla nějaká nabídka z vyšších soutěží, určitě bych o tom popřemýšlel, ale v Uhřicích to mám rád, nikam jinam se zatím nechystám a oni by mě stejně nepustili :-D
Čemu se věnuješ, když to není zrovna fotbal?
Řekl bych, že je to stále stejné dokola. Práce, fotbal a občas nějaká ta zábava.
Máš svůj oblíbený fotbalový tým nebo svůj fotbalový vzor?
Obdivuji Messiho i Ronalda,oba dva to jsou naprosto geniální hráči. Fandím Barceloně, reprezentaci a všem českým týmům v Evropských soutěžích.
Co říkáš na webový portál fotbalunas.cz? Napadá tě něco, čím by se mohl vylepšit?
Nenapadá mě momentálně nic, čím ho vylepšit. Každopádně Váš web budu sledovat nadále, líbí se mi a jen tak dál :-)
Kubo, děkuji ti za rozhovor a přeji ti mnoho úspěchů jak na hřišti, tak hlavně v životě!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.