Oba trenéři se dobře doplňují, říká hráč 9 kola Martin Procházka

Prošel výběrem znojemského klubu č. 1, ale v mužích v něm nezůstal. Zamířil do nedalekých Oblekovic, kde hraje Krajský přebor. Rád by zavítal do Španělska, kde by shlédl zápas jeho oblíbené Barcelony. Více se o Martinu Procházkovi dozvíte v rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představte se nám
Pracuji ve vinařství Znovín Znojmo.Je mi 26 a mám 5 let přítelkyni Moniku , ale stále jsem svobodný. Na prvním místě je pro mě fotbal. Z ostatních sportů rád hraji tenis a v zimě hlavně hokej.
Pokud máme dobré informace, tak jste stále věren jednomu klubu a to IE Znojmo . Je tomu tak?
. Začínal jsem v FC Znojmo když mi bylo 8let. Hrával jsem 1. žákovskou ligu a v dorostech jsem byl v týmu co vybojoval postup do 2 ligy. Při přestupu do soutěže mužů jsem hrával za znojemské "bečko" a občas jsem chodil na lavičku "áčka". Pak jsem dostal nabídku z Oblekovic (IE Znojmo). Už tehdy tam byla výborná parta kluku, takže jsem neváhal a přestoupil jsem. Přijali mě skvěle a myslím , že jsem mezi ně zapadl.
V minulém kole jste dal důležitý hattrick. V minulosti se Vám tento kousek někdy povedl? Vstřelil jste v zápase více branek?
Proti Boskovicím se mi podařilo dát 3 góly už po druhé. Před 4 roky na hřišti soupeře, když jsme vyhráli 1:4 . Víc jak 3 góly jsem dal snad jen za žáky .
V minulé sezóně hrálo Znojmo o záchranu a letos se opět pohybujete v dolních patrech tabulky. Čím to je?
V každém klubu je to jinak. Záleží na motivaci - někde jsou za to hráči placeni, my to hrajeme za pivo a párek :D , protože máme rádi fotbal a protože nás baví. Většina kluků chodí do práce a z práce hned na trénink a to 3 krát týdně .Proto jsou občas výsledky takové jaké jsou .Krajský přebor je kvalitní soutěž a naše mužstvo tam patří. I když nehrajeme o nejvyšší příčky, do každého zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát.
Neláká Vás hrát 2 ligu za konkurenční znojemský klub?
Samozřejmě bych si chtěl vyzkoušet fotbal na jiné úrovni jako je třeba 2 liga. Byla by to pro mě velká zkušenost, ale zatím nepřišla žádná nabídka :D.
Jaký je trenérský tandem Sobotka,Pěnkava?
Oba trenéři nás spolu trénují krátkou chvíli a zatim to vypadá, že se dobře doplňují jak na tréninku, tak při zápase
Řekněte nám, máte nějaký oblíbený klub či hráče?
Můj nejoblíbenější klub je Barcelona a hráč Messi. Líbí se mi jak jednoduše hraje a jaký má na hřišti přehled.
Má Martin Procházka nějaký sen či nesplněné přání?
Rád bych se podíval do Španělska na zápas Barcelony.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.