ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016

Vojta Schiller se stal nejlepším hráčem 9. kola III. třídy skupiny A. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám Vojta na sebe prozradil, najdete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k získání ocenění hráče kola. Věděl jste o tom, že jste do sestavy kola nominován? Potěšilo Vás, že jste celou anketu vyhrál?
Děkuji. Váš web už pár týdnů pravidelně sleduji a o nominaci jsem se tedy dozvěděl v den zveřejnění článku. Upozornili mě na to i spoluhráči. Výhra mě samozřejmě potěšila a tímto bych chtěl poděkovat za podporu týmu, stejně jako skvělým fanouškům, bez kterých bych v této anketě neuspěl.
Jak jste se dostal k fotbalu a jak dlouho hrajete?
K fotbalu mě přivedl, jak to tak bývá, taťka. Do mičudy jsem začal kopat dřív, než jsem se naučil mluvit a závodně jsem ho začal hrát ještě před tím, než mi to věk dovolil. Jo, bylo to načerno.
Jaký je váš největší fotbalový úspěch?
Rád vzpomínám na jednu branku, kterou se mi povedlo rozhodnout finále mládežnického turnaje v italském Rimini.
V této sezóně se Vám mimořádně střelecky daří, čemu to přisuzujete?
Úspěch spočívá ve skvělých finálních přihrávkách spoluhráčů. Určitý podíl na tom má i to, že jsem toho za poslední dva roky kvůli zranění moc neodehrál a tak se to teď snažím trochu vykompenzovat, ....no a taky jsem si koupil nový kopačky.
V posledním utkání jste ještě 10 minut před koncem prohrávali 1:2 a podařilo se Vám tento nepříznivý stav otočit a zvítězit 4:2 Právě vy jste dal vítěznou branku. Můžete nám tyto okamžiky přiblížit?
Ke konci utkání se nám podařilo soupeře dostat pod velký tlak, byla by velká smůla, kdyby to tam nepadlo. Rajhrad jsme zatlačili do vápna, chtěl jsem míč posunout spoluhráči na pravou stranu, tak aby mohl odcentrovat. Přihrávku ale zblokoval obránce a balón se mi vrátil k levé noze, tak jsem si ho navedl na střed a z šestnáctky vystřelil na zadní tyč. Lépe jsem to trefit nemohl, byl z toho jeden z mých nejhezčích gólů.
Vyšplhali jste se na špici tabulky, jaké máte ambice pro tuto sezonu?
Naše ambice pro tuto sezónu jsou jako každý rok jasné, zůstat boží a postoupit, ale ve výsledku nám stejně bude stačit, když tu trojku udržíme.
V příštím kole zajíždíte do silného Měnína, kde se utkáte s místním B týmem. Co očekáváte od zápasu?
Na toto utkání se celý tým těší, protože se všichni se navzájem známe. Takovéto zápasy bývají jak pro hráče, tak i pro fanoušky zajímavé. V tomhle derby si musíme odvézt 3 body, abychom se udrželi na špici tabulky.
Bude Vás vaše výhra v anketě něco stát do klubové kasy?
Po vyhodnocení ankety mi spoluhráč psal, že to mám „za kilo“. V našem seznamu pokut ale žádná taková není. A tak věřím, že se mi to podaří ukecat, přece jenom jsem pořád student.
Poslední otázka směřuje na náš portál. Jak často ho sledujete a co říkáte na snahu zmedializovat nižší soutěže?
O stránkách jsem se dozvěděl nedávno, sleduji je obvykle v době, kdy se objevují reporty ze zápasů. Podařilo se Vám rozjet skvělý projekt, Vaší myšlence fandím a na závěr bych vám chtěl popřát co nejvíce návštěvníků na webu.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém, tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.