Tomáš Karlík ml. - jsem rád, že si mohu zahrát v jednom týmu s tátou a bráchou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz!Tím se stal Tomáš Karlík ml. z Mikulovic.Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, stal jste se hráčem 9.kola III.třídy Holicko na fotbalunas,cz, co na to říkáte ?
Byl jsem docela překvapen, vůbec jsem to nečekal.Chtěl bych hlavně poděkovat fanoušků, co pro mě hlasovali a moc jim za to děkuji.
Jaká byla Vaše dosavadní kariéra, za jaké kluby jste hrál?
Začínal jsem u nás v Mikulovicích asi v pěti letech za mladší žáky.Pak jsem střídal Mikulovice a Ostřešany, protože jsme v Mikulovicích neměli dorost ani starší žáky.Ale teď už hraji pořád za Mikulovice.
Jak byste se jako fotbalista popsal?Vaše přednosti nebo naopak slabé stránky, které musíte zlepšit?
Moje nejoblíbenější pozice je určitě ve středu hřiště, střed zálohy nebo i předstoper.Spíš by to měli posoudit ostatní, ale myslím si, že jsem dobrý technik a teď už jsem docela nabral i rychlost.Horší stránky, jsou asi v hlavě.Měl bych někdy zklidnit hru a zlepšit myšlení, ale to snad přijde věkem.
V Mikulovicíh s Vámi nastupuje Váš otec a mladší bratr.To se nepovede každému, jaké to je hrát se svým otcem v jednom týmu?Má to nějaké výhody nebo nevýhody?
Má to určitě své výhody i nevýhody.Jsem rád, že si s tátou můžu zahrát i v jeho věku.Nevýhodou je, že si ke mně může úplně všechno dovolit, třeba mě seřve, ale jsem rád, že s ním a s bráchou mohu hrát.
Mikulovice si zatím počínají v této sezoně suverénně, čím si to vysvětlujete?
Vypadá to, že to bude asi letní přípravou, co jsme tu měli.A určitě morálkou v týmu, je tu super nálada, zatím se nám daří.
Kam až to mohou Mikulovice v případě postupu do okresu dotáhnout?
Tady v klubu se ještě nikdo o postupu nebaví, ale určitě na to každý myslí.Jsme rádi, kde hrajeme a myslím, že i ten okres bychom nějak ukopali.Uvidíme, jak budeme pokračovat na jaře.
Máte nějaké osobní cíle pro tuto sezonu?
Měl jsem osobní cíl dát více gólů než v minulé sezoně a to se mi daří, snad mi to bude takhle střílet i dál.Ale hlavní je, aby se dařilo celému týmu, všem hráčům kolem mě.
Na závěr se zeptám, co říkáte na projekt fotbalunas.cz?Je něco,co byste zde uvítal?
Začal jsem tento web sledovat od té doby, co mi o něm řekl kolega z práce, Roman Valenta z Jaroslavi.Jinak stránky jsou fakt dobré, určitě by se něco dalo zlepšit, ale zatím mě nic nenapadá.
Autor: L. N.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.