Hráče kola Jaroslava Příhodu tentokrát vyzpovídali jeho spoluhráči z týmu SK Čtyři Dvory a u některých odpovědí se prý docela zapotil!

Tentokrát vám přinášíme trochu netradiční rozhovor s hráčem kola. Jaroslava Příhodu si totiž vzali na paškál jeho spoluhráči včetně trenéra a mnohdy mu kladli opravdu záludné otázky. Stejně jako na hřišti však dokázal zachovat chladnou hlavu a se všemi dotazy si poradil na jedničku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Robert Čepička (trenér): Jardo, často o víkendu nastupuješ jak za áčko tak potom i za béčko, nechtěl bys hrát třeba i za dorost, kdyby to šlo?
Myslím si, že dvě utkání, která občas o víkendu odehraji, jsou tak akorát. Za náš B tým, pokud tedy potřebuje pomoci, si jdu zahrát vždy rád. Víc bych už asi nezvládl (úsměv).
Miroslav Klíma: Jaký je tvůj osobní cíl pro tuto sezónu?
Mým hlavním cílem pro tuto sezonu je 1. místo v naší skupině 1.A třídy a tím pádem postup do krajského přeboru. Co se týče osobních cílu, tak nastřílet přes dvacet branek.
Miroslav Havelec: Zatím ses střelecky spíše trápil. Myslíš, že tři branky do sítě Větřní ti vrátí zase zpět střeleckou mušku a začne ti to tam opět padat?
Úvod sezony mi střelecky příliš nevyšel, pálil jsem šance, střílel do tyčí a břeven. Věřím a doufám, že jsem to utkáním s Větřní zlomil a střeleckou smůlu protrhl.
David Maruška: Jaký máš pocit z toho, že jsi nejlepší střelec týmu a povedlo se ti dostat před kanonýra Davida Marušku?
To, že jsem nejlepší střelec týmu, rozhodně nepřeceňuji, ale samozřejmě to potěší. O to více, že mám již více nastřílených gólů než známý šutér a spoluhráč David Maruška.
Petr Salva: V čem si myslíš, že spočívá síla našeho týmu a jak vnímáš svou týmovou roli?
Základem naší týmové síly je dobrý kolektiv, a to na hřišti i mimo něj. Také musím zmínit dobře fungující defenzivu v čele s brankářem a kvalitního trenéra pana Čepičku. Jelikož jsem útočník, tak moje role v týmu je jasná, střílet branky a prát se v útoku o každý balon.
Pavel Janeček: Jardo, jsi známý tím, že máš rád statistiky. Dokážeš spočítat, kolik gólů jsi za celou svou fotbalovou kariéru vstřelil?
Tak to je těžká otázka. Statistiky jsem si dříve vedl, ale přesné číslo neznám. Každopádně moji bilanci ve Čtyráku vím přesně, od mého příchodu, tedy března 2013, mám v mistrovských zápasech za A tým 48 gólů a za B tým 18 gólů.
Martin Valenta: Baví tě vůbec ještě něco jiného než jenom fotbal?
Ano, největší záliba je moje přítelkyně, se kterou trávím veškerý volný čas a taky roční pejsek Ricky, se kterým si rád chodím zaběhat.
David Mentlík: Co tě na fotbale baví nejvíc?
Na fotbale mě toho samozřejmě baví víc, ale tomu pocitu ze vstřeleného gólu se nic nevyrovná.
Ondřej Marhoun: Máš nějaký předzápasový rituál?
Dříve v mládežnických kategoriích jsem byl hodně pověrčivý, takže jsem těch předzápasových rituálů měl hned několik. Ted už dodržuji jen jediný, před každým zápasem si k snídani dávám sušenku Milu (smích).
Jiří Jiránek: Máš nějaký pozápasový rituál? A co děláš pro to, aby se střelecký koncert opakoval třeba už další víkend v Kaplici?
Pozápasový rituál žádný nemám. V Kaplici bych samozřejmě nějaký další gól rád přidal, proto jsem v týdnu poctivě trénoval (úsměv).
Jan Dědina: Jak je možný, že trénuješ v chůzi a takhle ti to tam padá?
Přístup k tréninku mám pořád stejný, bohužel je ovlivněn katovnou, hrací plochou, na které musíme trénovat, takže občas ta chuť jde prostě stranou a jde hlavně o to trénink přežít ve zdraví a nezvrknout si kotník (smích).
Milan Staněk: Na návrat jakého záložníka do sestavy si se nejvíce těšil?
Jsem rád, stejně jako určitě všichni další spoluhráči, že se vrátil do mužstva Milan Staněk, protože jeho kreativita a kopací technika často rozhoduje zápasy. Mně osobně na jaře přihrál na pět branek, to hovoří za vše.
Lukáš Hornych (kustod): Jardo, 3 góly v zápase, to není jen tak. Změnil jsi nějak svůj přístup k tréninku nebo je v tom snad nějaký talisman?
Tady bych odpověděl asi stejně jako na otázku Honzy Dědiny (úsměv).
Tomáš Valta: Jsi na čtyráku spokojený? A jaké máš fotbalové vzory, kromě svých spoluhráčů?
Na Čtyráku jsem spokojený, tedy až na to trénování na katovně (úsměv). Na hřiště to mám z domova kousek, takže jsem po tréninku za pět minut doma. Co se týče mých fotbalových vzorů, tak se mi vždy líbili vysocí útočníci s dobrou hrou hlavou a krytím balonu. A kdybych měl jednoho vyzdvihnout, tak momentálně se mi opravdu hodně zamlouvá Patrick Schick z Bohemians Praha. Ten kluk má budoucnost (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.