Prožívám krásné sportovní období, říká ostrostřelec Luk Jan Hrdlička

V posledních dvouch zápasech se mu povedlo vsítit hattrick. Nejdříve doma sestřelil Bedřichov a Luka díky němu vyhrála 3:1, a poté úřadoval v Havlíčkově Borové, kde připěl k vítězství svého týmu 4:1. I díky těmto dvoum velmi povedeným utkáním se s 12 góly vyhoupl na čelo tabulky střelců. Přesto všechno stále zůstává na zemi a staví úspěch týmu před svůj osobní. To je hráč Luk nad Jihlavou - Jan Hrdlička. Jak se teď cítí, jaká je nálada v týmu a mnoho dalšího zjistíte z našeho rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve nám o Vás něco řekněte.
Narodil jsem se v Brně, od malička bydlím ve vesnici Puklice poblíž Jihlavy. Moje první fotbalové krůčky začínaly v pěti letech. Od žákovských kategorií hraji formou hostování za tým z Luk nad Jihlavou.
Jako každý týden mohli příznivci našeho portálu fotbalunas.cz volit svého hráče kola. Hráčem 8. kola jste si díky jejich hlasů stal Vy. Co na to říkáte?
Určitě mě to potěšilo, moc děkuji fanouškům a spoluhráčům z kabiny, kteří pro mě hlasovali. Již na dnešním tréninku jsem neuniknul zápisu našeho pokladníka do kasy .
Nyní se přesuneme k fotbalu. V posledním zápase Váš tým vyhrál na hřišti Havlíčkovy Borové 4:1 a Vy jste k tomu přispěl hattrickem. Povězte nám o tom zápase.
Do Havlíčkovy Borové jsme přijeli s respektem, určitě jsme věděli, že nás nebude čekat jednoduchý zápas. Trenér nás upozorňoval na soupeřovu málo prostupnou obranu. Výsledek 1:4 možná vypadá, že to pro nás byl jednoduchý zápas, ale musím říct, že tomu úplně tak nebylo. Soupeř hrál velice aktivně a důrazně do těla i za pro ně nepříznivého stavu a snažil se nám to co nejvíce znepříjemňovat. Zápas nás dost bolel, ale s úspěšným výsledkem se tyto rány velice rychle hojí. Jsem rád, že jsme si odvezli tak důležité body.
Hattrick se Vám povedlo zkompletovat podruhé za sebou. To se jen tak někomu nepovede. Musíte se cítit skvěle?
Prožívám hezké sportovní období a jsem za to moc rád. Na tréninku i v zápase se cítím skvěle a pořád se snažím na sobě pracovat.
I díky těmto dvoum hattrickům jste se dostal do úniku v tabulce střelců. Sledujete nějak i tyto statistiky?
Samozřejmě jsem to zaregistroval a těší mě, že mi to tam teď padá. Ale nejdůležitější je, že tyto góly pomáhají celému našemu týmu.
Po osmi kolech je Váš tým – Luka nad Jihlavou na první pozici. Jaká je teď nálada v týmu?
Nálada v kabině je skvělá a s přibývajícími body stále roste. Máme výbornou partu a to se přenáší i do našich zápasů.
Na chvíli se trošku oprostíme od fotbalu. Co děláte ve Vašem osobním životě?
Pracuji v menší stavební firmě a tato práce mě naplňuje a baví.
Řekněte nám něco o Vaší fotbalové kariéře.
Jako malý kluk jsem byl skoro každý den s kamarády v Puklicích na hřišti. Moje kariéra začínala v přípravce v Sokolu Puklice. Od žáků se o mě začínal zajímat můj nynější spoluhráč a kamarád Patrik Trombelli, který dělá v Lukách hrajícího funkcionáře a právě do týmu SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou mě přivedl.
Co děláte ve volném čase, jaké jsou Vaše koníčky?
Ve volném čase se rád věnuji svému synovi, kterého začnu na hřiště brzy brát s sebou… Jako koníček v zimním období hraji rekreačně hokej a rád navštěvuji fotbalové utkání z vyšších soutěží.
Oblíbený klub a fotbalový vzor?
Můj oblíbený klub je Sparta Praha a fotbalový vzor nemám.
Máte nějaké fotbalové cíle, ať už svoje nebo s týmem?
Určitě bych si rád jednou zahrál vyšší soutěž, než je krajský přebor, který se mi podařilo jednu sezonu hrát s naším týmem.
A poslední tradiční otázka. Znáte portál www.fotbalunas.cz, popřípadě jak se vám líbí jeho koncept? Je něco, co byste změnil nebo zrušil?
Tento portál znám a jsem jeho příznivcem. Člověk se zde dozví plno zajímavých informací a výsledků ze všech různých soutěží.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.