ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Anketu ovládl Petr Bilý z týmu TJ Horní Libchava! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kde všude jste působil?
Začátky jsem zažil v Dubici. To mě bylo dvanáct let. Vydržel jsem zde pouze rok a poté jsem se přestěhoval do Jablonného v Podještědí, kde jsem začal kopat za Slavoj Valtinov. Po čtyřech letech jsem se vrátil zpět do Lípy a s partou jsme vymýšleli jak naložíme s chutí pro fotbal. No a tehdy i díky našemu současnému trenérovi, jsem začal hrát v Libchavě, kde byl fotbal stále ještě v plenkách co se dorostu týče. Poté jsem v devatenácti letech začal hrát za chlapy a pokračuji do dnes.
Jakou máte roli v klubu, na hřišti i mimo něj?
No. Kluci si mě dobírají, že jsem sólista, ale já to beru. Na hřišti jsem prý rychlík a i proto se to snažím brát často na sebe.
Co říkáte na aktuální formu týmu?
Naše forma nevypadá úplně špatně, ale je pravdou, že lepší výkony by to určitě chtělo. Hlavně je zahrávat pravidelně, o to jde. Uvidíme, jak to s námi dopadne na konci sezóny.
Máte v plánu nějaké ty posily?
Určitě ano. Potřebujeme trochu posílit v obraně. Ne, že by hráli špatně, ale asi to chce nějaký impuls, protože je prozatím taková náhodná. Jednou je silná jako zeď, jindy zase jako zeď nepůsobí. Já ale věřím, že se zvednou. Všichni se zvedneme.
Vaše ambice co se týmového a individuálního úspěchu týče?
Chceme se dostat o trochu výše, protože jsme dost dole a tam být nechceme. Chceme s tím něco udělat a již s tím něco děláme, takže je to podle mě jen otázka času. Lepšíme se.
Jaký je váš fotbalový vzor?
Můj vzor je Cristiano Ronaldo. Proč? Začínal jako nic, naprosto od nuly. No a teď je ten nejlepší na světě. Dává spousty branek a je ikonou pro moderní fotbal.
A váš názor na naše týmy v Evropské lize? Co na ně říkáte?
Myslím, že by se mohli dostat dokonce i dále. Nehrají vůbec špatně, jen nahnat body ve skupinách a postoupit. Mají na to a já jim to přeji. Budu jim držet pěsti.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.