Na hřišti si v poslední době nejvíc rozumím s rozhodčími, říká hráč 22.kola Vysočiny - Ondřej Benda | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Ondřej Benda. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil svůj výkon?
Spíš bych hodnotil týmový výkon, který byl první poločas výborný, dali jsme tři hezké góly. Druhý poločas už byl horší, ale zaslouženě jsme vyhráli. Pokud trváte i na hodnocení mého výkonu, tak asi kopíruje ten týmový.
Jaký je Váš oblíbený klub?
SK Huhtamaki Okříšky a fandím Arsenalu.
A co říkáte na Arsenal v Premier League?
Před sezónou by byl každý fanoušek z druhého místa nadšený, nakonec je to zklamání, ale když vidím jakou formu má Manchester City... titul si zaslouží a věřím, že vyhrají i FA cup a Ligu mistrů.
S kým si v kabině a na hřišti rozumíte nejvíce?
V kabině jsme všichni dobrá parta, tam se nedělají rozdíly a na hřišti si v poslední době nejvíc rozumím s rozhodčími...
Máte v oblibě dost povídat při zápase?
V oblibě to nemám, ale hraju vprostřed hřiště, a tak se často pohybují kolem mě a docela nedávno jsem šel ze hřiště už po 15 minutách (samozřejmě hodně přísná červená karta).
Jak vidíte Vaše postavení v tabulce?
Před každou sezónou si dáváme dva cíle... záchrana a druhý cíl je postup do divize, takže jedno se nám povedlo a to druhé zkusíme zase za rok (smích). Realita je taková, že jsme klub, který hraje s odchovanci a pravděpodobně patříme do těch pater krajského přeboru, kde se právě nacházíme.
Co říkáte na náš web Fotbal u nás? Čtete ho?
Abych řekl pravdu, pravidelný čtenář nejsem, kdyby mě spoluhráči neupozornili ani nevím, že jsem tento týden vyhrál anketu.
Bude Vás to něco stát v kabině?
Určitě ne, pokladník je můj nejlepší kámoš a alkohol v týmu stejně nikdo nepije. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.