HISENSE Hráč kola RICHARD DOSTÁLEK: S Kuřimí očekávám kvalitní zápas na úrovni minimálně divize

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč SK Líšěň "B", Richard Dostálek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Richarde, gratuluji k vítězství v anketě (za 20. kolo). Co na to říkáš?
Děkuji, popravdě jsem to nečekal, moc si toho vážím.
Sledoval jsi hlasování? Kdo ti poslal nejvíce hlasů?
Hlasování jsem nesledoval. U nás v kabině se to hodně řeší, takže předpokládám, že většinu hlasů mi poslali spoluhráči.
Kolik tě to bude v kabině stát?
To popravdě netuším, ale nebude to levný.
Ve 20. kole jste jasně porazili Morendu, vzpomínáš si na průběh utkání ve kterém jsi vstřelil branku? Můžeš nám situaci popsat?
Podle výsledku to vypadá jako jasná záležitost, ale zápas to byl hodně těžký. Morenda má kvalitní a zkušené hráče. První poločas nám nevyšel tak, jak jsme si představovali. Dostali jsme brzo gól a nedokázali jsme se z toho otřepat. Naštěstí se nám podařilo zápas v závěru otočit v náš prospěch. Gól si samozřejmě pamutuju. Bylo to po standardní situaci z poloviny hřiště, kdy někdo vracel míč do vápna a gólman to vyrazil mezi mě a stopera a pro mě to bylo jako na podnose.
Příští zápas (šlágr kola - 1. s 2.) doma vyzvete Kuřim, co od zápasu čekáš?
Očekávám kvalitní zápas na úrovni minimálně divize. Zápasy s Kuřimí bývají někdy i vyhrocené, ale to k fotbalu patří. Bude to pro nás hodně těžké, ale věříme si.
Kdo v kabině dělá srandu, kdo chodí neustále pozdě, na koho je největší spolehnutí na hřišti a kdo tráví nejvíce času u zrcadla?
Sranda je se všema. Nejvíc ale asi s Modlecem (hlavně po vyhraných zápasech). Málokdy se stane, že někdo dojde pozdě. Máme skvělou partu a myslím si, že se na hřišti můžeme spolehnout jeden na druhého.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Když je čas, rád si vyjedu někam na ryby. Jen tak si vyčistit hlavu. Dále se věnuju i sportovnímu létání a dalším sportům.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Je super, že je stránka, která se zaměřuje i na nižší soutěže.
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.