Martin Teuber : Atmosféra v týmu je suprová

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Podařilo se ti již někdy podobné ocenění získat?
Díky, jojo podařilo se mi to. Loni ve 3. třídě v Hajnici, kde jsem byl na hostování.
K tvému vítězství ti pomohl zápas na půdě Police. Jaký to byl zápas?
Výsledek naznačoval, že to bylo jednoduché, ale bylo tam pár míst, kdy si soupeř vytvářel nějaké šance. Nicméně to skončilo naším zaslouženým vítězstvím.
Domácí trenér po utkání konstatoval, že jste si přijeli do Police zatrénovat. Je to pravda?
Myslím, že zas tak jednoduché to nebylo, jak jsem říkal, měli jsme pár hluchých míst, kde si soupeř vytvořil nějaké dobré šance, které naštěstí náš brankář pochytal. Takže si nemyslím, že to bylo nějak jednoznačné.
Několikrát se již v této sezóně stalo, že jste do utkání nenastoupili v 11 hráčích. Jaká v týmu panuje atmosféra, když někteří hráči dokážou svůj tým v den zápasu oslabit?
Já jsem v Polici odehrál svoje první utkání a naštěstí se nás sešlo tak, že jsme měli ještě dva na střídání. Potom co jsem viděl jak spolu kluci vycházej a baví se, tak si myslím, že atmosféra v týmu je suprová.
Tabulka je neobvykle vyrovnaná. Prakticky všechny týmy kromě Ohnišova se můžou prát o postupovou 4. Jaké týmy myslíš, že doplní suverénní Náchod?
Samozřejmě my, pak si troufám říct, že Opočno a dalšího nedokážu určit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.