Jakub Kopřiva

Článek

OBRAZEM: Přeštice loupily v Mariánských Lázních

Celek Přeštic potvrdil v prvním divizním kole roli velkého favorita celé soutěže, na hřišti Viktorie Mariánské Lázně vyhrál jasně 6:2. V dresu Přeštic se objevil i devětadvacetiletý záložník David Štípek, který má na svém kontě téměř stovku ligových startů.
Článek

Určitě jsme jedním z favoritů soutěže, říká střelec Lipové Tůma

Nejnižší krajská soutěž začne za dva týdny. I v této sezoně se mohou diváci těšit na řadu atraktivních zápasů, vyhecovaných derby a velký boj o postupové příčky. Do těchto bojů by měla tradičně zasáhnout také Lipová.
Článek

Věřím, že se porveme o nejvyšší příčky, říká záložník Jakub Nedbalý

Už v sobotu to vypukne. Mariánské Lázně v rámci divizní soutěže přivítají silné Přeštice. Bude u toho i záložník Jakub Nedbalý, který do klubu z lázeňského města přišel z Baníku Sokolov.
Článek

Nechceme hrát o záchranu, říká před sezonou trenér Marián Geňo

Karlovarský celek čeká další náročná sezona v České fotbalové lize. Do ročníku 2021/2022 ale Slavia vstupuje s jasným cílem, a to navázat na dobré výkony z minulé sezony a hlavně se vyhnout záchranářským starostem.
Článek

Netrpělivě vyhlížíme začátek soutěže, říká chebský Janda

Chebská Hvězda vstoupí na konci měsíce do další divizní sezony. Hráči celku s bohatou historií se na sezonu pečlivě připravují a do nového ročníku půjdou s jasným cílem, a to vyhnout se sestupovým vodám.