Hráčem 6. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 11.09.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Zbořil

78%

Devětadvacetiletý David Zbořil se již třetí sezónu řadí mezi hlavní osobnosti soutěže, protože pravidelně okupuje nejvyšší patra ve střelecké listině. Jeho jméno si fanoušek z Ludgeřovic i ostatních týmů přečte v každém vydání novin, protože buď se podílí střelecky na gólech, anebo je dokáže i sám připravit. A pokud zrovna nebyl ani u jednoho, minimálně dokáže soupeřům zatápět a využít své rychlé nohy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Klimek 10%
3. Lukáš Moravec 5%


0

Máme tady výsledky hlasování fanoušků o Hráče 6. kola, ve kterém prřesvědčivě zvítězil ludgeřovický kanonýr David Zbořil, který si za svůj hattrick vysloužil 78 % hlasů. Na druhém místě se umístil jeho krásnopolský pravý bek Petr Klimek, jenž si skvělými výkony vysloužil nejen samotnou nominaci do sestavy kola, ale i pěkných 10 % hlasů. Dvě branky do sítě Kravař zajistily Darkovičkám nejen vítězství, ale i třetí místo pro jejich útočníka Lukáše Moravce, jenž obdržel 5 % hlasů. Všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování, děkujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.