Hráčem 4. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 28.08.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Strnad

45%

Ostravský mladíček Vojtěch Strnad dostal od trenéra Lišaníka důvěru a nominaci k sobotnímu duelu na hřišti v Hradci nad Moravicí, kde si Stará Bělá připsala vysoké vítězství 1:5. Mladý dorostenec se trenérovi odvděčil povedeným výkonem, když k výhře svého týmu přispěl dvěma asistencemi. Obzvláště ta první na Doležalův druhý gól patřila do kategorie výstavních. Vojtěch Strnad se během letní přípravy prezentoval poctivou dřinou, za kterou si vysloužil u mladého trenéra nominaci na soupisku A-mužstva pro nadcházející sezónu. Kromě toho může mladý středopolař nadále nastupovat k zápasům dorostenecké divize a hájit poctivě bílo-zelené barvy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Ožvolda 22%
3. Antonín Herák 12%


0

Máme tady výsledky hlasování fanoušků o Hráče 4. kola, kde se do první trojice dostali zástupci všech hracích postů. Vítězem hlasování se stal starobělský záložník Vojtěch Strnad, který zvítězil s 45 % všech hlasů. Stejně jako před týdnem se na druhém místě s 22 % hlasů umístil krásnopolský útočník Patrik Ožvolda. Bronzovou příčku obdržel s 12 % hlasů kozmický obránce Antonín Herák. Všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování, děkujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.