Hráčem 8. kola, 1.B třída sk. D, se stává...

Datum kola: 03.10.2021

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Patrik Raab

48%

Nejlepším hráčem osmého kola 1. B třídy skupiny D byl zvolený Patrik Raab ze Sokolu Olešnice. Hráč, který nasázel v sezóně již devět branek, se tentokrát podílel na obou brankách svého týmu při vítězství 2:0 proti Ledenicím. Jeden gól vstřelil sám a navíc vybojoval penaltu. Stal se tak již čtvrtým hráčem Olešnice, který se stal v této sezóně hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vojtěch Havlík 43%
3. Václav Melichar 5%


0

Ocenění pro nejlepšího hráče kola putuje znovu do Olešnice a znovu k jinému hráči. V osmém kole se raduje Patrik Raab, který za výkon proti Ledenicím získal 48 % všech hlasů. Těsně na druhém místě skončil třebětický obránce Vojtěch Havlík, který za bezchybný defenzivní výkon proti silnému Suchdolu nad Lužnicí, kterým pomohl k čistému kontu, obdržel 43 % hlasů. Třetí místo obsadil již s výraznějším odstupem a ziskem 5 % hlasů ofenzivní fotbalista z Lomnice nad Lužnicí, Václav Melichar. Ten pomohl deklasovat České Velenice dvěma vstřelenými brankami.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.