Hráčem 4. kola, 1.B třída sk. D, se stává...

Datum kola: 05.09.2021

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Hindy

43%

Nejlepším hráčem čtvrtého kola se stal neplachovský Tomáš Hindy. Poprvé se vítězství dočkal někdo z týmu Neplachova, který předvádí v soutěži zatím velmi suverénní výkony. Krajní záložník odehrál proti Kardašově Řečici opět velmi kvalitní zápas. Svůj výkon korunoval ke konci utkání brankou, kterou uzavřel vítězství svého týmu v poměru 5:0. Mimochodem, Tomáš Hindy byl v nejlepší jedenáctce i ve druhém a třetím kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vojtěch Habr 35%
3. Jiří Havel 7%


0

Hlasování o nejlepšího hráče čtvrtého kola 1. B třídy skupiny D skončilo. Poprvé se vítězství dočkal někdo z hráčů zatím nejdominantnějšího Neplachova. Konkrétně záložník Tomáš Hindy, který získal 43 % hlasů. V závěsu za ním skončil kapitán Třebětic Vojtěch Habr, kterému dvě vstřelené branky proti Olešnici přinesly 35 % hlasů. Mezi druhým a třetím místem už byla velká mezera, pomyslný bronz získal útočník Nové Bystřice Jiří Havel. I on vstřelil v tomto kole dvě branky a to do sítě Buku. Za to získal 7 % hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.